SNB SWEDEN Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zimno pisac sie nie chce to zdjecia wysle :lol: LSP Kanarowy wosk ChG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Seba żyje.. :mrgreen: I nawet w pracy był :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 śniegu nie ma na oponach, to się nie liczy, na pewno jakiś wcześniejszy projekt dla niepoznaki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ładnie wyszło choć osobiście ten kolor Audi mi się średnio podoba. Te szperacze z przodu rozwalają mnie w tych samochodach :lol: Monia śniegu na oponach nie ma ale nie widzisz że zima w pełni...Seba futro wziął do pracy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ten pojazd kosztowal mnie tyle wysilku po urodzinach a wy se zarty robicie a fu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak to mówią na kaca najlepsza praca. A wracając do tematu, dlaczego sądzisz, że to nudny kolor. Do A3 może i nie pasuje ale fajnie oddaje efekty twoich wypocin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Jak zacząłem oglądać pierwsze fotki to wiedziałem że będzie to A3. Ten kolor jakoś nigdy mnie nie rajcował :| Efekt pracy, jak na amatora, całkiem niezły ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Do A3 może i nie pasuje ale fajnie oddaje efekty twoich wypocin ;)zdecydowanie się zgadzam szczególnie fajnie wyglądają fotki 50/50, na których kolor wpada w taki fiolet - extra robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Efekt pracy, jak na amatora, całkiem niezły ;) :lol:Amatorszczyzna... A jak oglądałem fotki deja vu...:wypisz wymaluj...nudno jak na mojej Reni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Marco, to wrzuć projekt, pochwal się ;) Co innego poza oglądaniem i wzdychaniem do obrazków zostało Nam, amatorom, w te zimowe wieczory.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sebba wrzuć jakiś nowyprojekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sebba wrzuć jakiś nowyprojekt :)Nie mam jakos weny tworczej do zdjeciowania, czekam az sie zbiore do czerwonego Pajero Sport ale obecnie mam lenia niech jeszcze poczeka w kolejce na lepsze dni :lol: dzis skonczylem MG ZS 180 ale nuda wyszla i zdjecia liche nie ma co zapodawac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ale nuda wyszla i zdjecia liche nie ma co zapodawac :( Seba, u Ciebie nie ma nudy. Nawet jakbyś jakiś stary rower nawoskował to byś i tak furorę zrobił. Dawaj co masz. będzie gdzie oko zawiesić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ale nuda wyszla i zdjecia liche nie ma co zapodawac :( Seba, u Ciebie nie ma nudy. Nawet jakbyś jakiś stary rower nawoskował to byś i tak furorę zrobił. Dawaj co masz. będzie gdzie oko zawiesić :) No juz nie przesadzajmy z rowerami ale moze hulajnoge :lol: Licho wyszlo jutro moze klikne pare nowych lepszych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Za to felga ładnie umyta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi