junior74 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A jak duzy masz lokal?hale mam 64m kw.x3m wys. W podkoszulku się nie da chodzić ale pięknie osusza parę i wilgoć Dodatkowo mam dmuchawe 30 kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ciekawe jakby przu moich 100 m chodzilo? Ale co tam i tak lokal musze zostawic....i to podobno jutro ostatni dzien :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jak budynek jest murowany to na pewno fajnie Producent co prawda opisuje,że 25m kw ogrzewa wiadomo w mrozy nie da rady potrzebne wspomaganie ale jako takie stand by jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dodatkowo mam dmuchawe 30 kw.Moc dmuchawy 30 kW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 oc dmuchawy 30 kW?silniczka to ok.100W a mam taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi