yacek _b Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam wszystkich , trafiłem do was z forum kosmetyka aut ;-) , cieszę się że będę mógł jeszcze bardziej pogłębić swoja wiedzę na temat dbania o autko . Pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Milo powitac Jacka z Gdanska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Cześć Jacku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Cześć Jacku ;) Miłego pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Cześć Jacek :) Przyjemnej lektury życzę oraz zapraszam do czynnego udziału w życiu forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pierwsze spostrzeżenia , to jest wiele fajnych testów produktów , bardziej na moja kieszeń , a nie tylko Swissvaxy czy inne Zymole Na forum trafiłem dzięki MrCleaner , czytając kilka wątków zauważa się miłą atmosferę i brak ( na razie ) pyskówek , które zdarzają się na forum kosmetyka aut ( a szkoda :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jacek bo u nas jest bardziej rodzinnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pierwsze spostrzeżenia , to jest wiele fajnych testów produktów , bardziej na moja kieszeń , a nie tylko Swissvaxy czy inne Zymole Na forum trafiłem dzięki MrCleaner , czytając kilka wątków zauważa się miłą atmosferę i brak ( na razie ) pyskówek , które zdarzają się na forum kosmetyka aut ( a szkoda :( ) Super :u U Nas pyskówek nie doświadczysz, obecni użytkownicy są jak rodzinka i nie mamy powodów do bycia niemiłym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witaj Jacek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi