R0N1N Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich pasjonatów auto detailing'u, którym sam zajmuję się już od klilku lat - ciągle jest to mój ulubiony sposób na spędzanie wolnego czasu .... Miło jest zobaczyć tu dużo znajomych nick'ów. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Hejka Artur milego pobytu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Cześć ;) Pamiętam, chyba, że chemia Ci nie obca :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Cześć, serdecznie witam na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Czesc Artur :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Cześc, witamy serdecznie :) Kojarze Cię z dwóch for.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 9 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ho ho ho :) :ar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam Artur w rodzince. Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Po nicku kojarzę, właściciel granatowej Corolli jak ze zdjęć pamiętam :u Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam, Dawno nie dawawłeś znaku życia na innym forum. Już kilku z nas emigrowało tutaj. Fajnie że jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dziękuję wszystkim kolegom za ciepłe powitanie. Widzę, że muszę sobie ustawić powiadamianie na mail'a o odpowiedzi w wątku bo byłem przekonany, że nikt nic nie napisał, a tu jaka niespodzianka. :)) Ho ho ho :) :ar! Maciek, we czwartek szykuj się na nawiedzenie. :) Będą duże zakupy - muszę sobie coś na Gwiazdkę kupić. :lol: Cześć ;) Pamiętam, chyba, że chemia Ci nie obca :?:Zdecydowanie nie obca. W sumie to moja praca. :) Witam Artur w rodzince. Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba :ymhug: Również mam taką nadzieję. :) Witam, Dawno nie dawawłeś znaku życia na innym forum. Już kilku z nas emigrowało tutaj. Fajnie że jesteś :) Na forum na "M" rzeczywiście już wieki nie byłem. Zobaczymy co się tutaj dzieje ciekawego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Cześć... :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi