Arturo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Siemka! Od 12 listopada mam na aucie NSC+LLS i chciałem podzieclić spostrzeżeniami. Jak jest odwilż to brud schodzi razem z topniejącym śniegiem co mi się bardzo podoba :u . Lekko plastikowy look dalej się utrzymuje. Dzisiaj u nas pada śnieg i jest 1 na plusie więc widać kropelki - ujmę to tak średnio ładne kropelkowani sealanta czyt. "coś tam na lakierze siedzi" :D - pstryknę fotkę to wrzucę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Arturo, powiedz mi jak to nakładałeś? Najpierw NSC, wytarcie, odczekanie, LLS, wytarcie ? czy NSC, odczekanie, LLS i dopiero wytarcie ? Zwilżonymi padami ? NSC ręcznie, maszynowo ? Mariusz też się może podzielić ;) Ja będę nakładał na wiosnę.... chyba 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 NSC aplikowałem żółtym aplikatorem piankowym - jak mam "coś" w płynie to wolę te aplikatory bo mniej wsiąka niż w gąbkę czy MF. Po 30 min spolerowanie MF (też żółtą jakby co :D ). Od razu po prztraciu ruszyłem z LLS i też żółtym aplikatorem piankowym, odczekałem 45 min i MF. A tu świeżutkie fotosy :) (wiem że jakość do du*# ale są - z aparatem po mieście jak Dżej nie biegam :D ) P.S. Auto dzisiaj będzie umyte pierwszy raz od aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Będzie trzymał :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 po myciu powinno się poprawić kropelkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Umyłem Dodo BTBM i poprawiłem QD Gtechniq dedykowanym do sealantów w nanotechnologii... Zobaczymy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi