szynka Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czas ujawnić swoje zabawki, jak to inni uczynili :u Mycie: -Optimum No Rinse Wash & Shine -Neutral PH Foam Pre Wash -Butelka z atomizerem pianującym + opryskiwacz zwykły -Car-lack68 Shampoo -ValetPro Poseidon's Carnauba Wash sampel -Scholl Concepts Shampoo 4w1 sampel -Smatwax Smartcarwash -Nielsen Cyclone APC -Duragloss #420 HD Cleaner & Degreaser -Grit Guardy Kustom -Rękawica Autolandu -Race Glaze Wash Pad -Rękawica Eurow Sheepskin Mitt -Pędzelki, wiadra - brak na zdjęciu Polerowanie: -SNB Deox 2 -Scholl S03+ -Scholl S17+ -Scholl S40 x2 -Dystanse do polerki kustom -Poorboys World SSR1x2 -Poorboys World SSR2 -Meguiar's Ultimate Compound -Próbki 3M - FastCut+, Extrafine, Ultrafina -Glinka żółta Temachem Wnętrze, Plastiki, Opony: -Poorboy's World Vanilla Air Freshener -Chemical Guys Stripper Scent -303 Aerospace Protectant -Nielsen Super-A-Sheen -Poorboy's World Leather Stuff sampel (tak wiem, że to nie to, tutaj jest Poorboy's Polish with Carnauba :) ) -Nielsen Brillance -Poorboy's World Bold'N'Bright sampel -Poorboy's World Natural Look sampel Cleanery, Glaze'y, AIO, Sealanty, Woski: -IPA -Poorboys World Poorboy's Professional Polish sampel -Poorboys World Black Hole Glaze sampel -Nielsen Gold Plus sampel -Optimum Poli-Seal AIO -Finish Kare #303 Foam Pad Glaze x2 sampel -Koch Make-Up sampel (wiem wiem, to do polerowania) -Carlack68 Long Life Sealant (miał być Nano Systematic Care ale mi się butelki pomyliły :) ) -Lusso Oro Sampel -Dodo Juice Banana Armour Sampel -Dodo Juice Purple Haze Sampel -Finish Kare Hi-Temp Paste Wax 1000P + sampel -Optimum Car Wax -Duragloss Track Claw Racing Polish sampel -Duragloss Total Performance Polish #105 sampel -Bilt-Hamber Hydra Wax sampel -Car-Lack68 Long Life Sealant Quick Detailery: -Finish Kare #425 Extra Slick Final Body Shine -Optimum Instant Detailer -Optimum Instant Detailer Koncentrat -Sonus Carnauba Spritz Pady, Aplikatory: -Monster Shine piankowy niebieski -Monster Shine bawełniane prostokątne x2 -Monster Shine żółte x8 -Gąbki kuchenne x2 -Gąbka profilowana -Niebieski w kształcie 8 od MrCleaner -Monster Shine aplikator do opon -Temachem bawełniane x2 -Monster Shine niebieskie duże z mikrofibry x2 -3M pady żółty, zielony 125mm -Małe pady NoName x4 żółte, niebieskie płaskie 75mm -Monster Shine Backing Plate 125mm -ABW małe pady czarne profilowane 75mm x4 -ABW małe pady białe płaskie 75mm i niebieskie x4 -Lake Country CCS biały 140mm x1 -SNB żółte pady płaskie 125mm x3 -Taśma ochronna biała 50mm -Taśma ochronna niebieska 25mm Tesa x2 -ABW duże pady czarne profilowane 150mm x2 -ABW duże pady żółte profilowane150mm x2 -ABW duże pady pomarańczowe profilowane 150mm x2 -ABW duże pady niebieskie płaskie 150mm x2 -ABW duże pady białe płaskie 150mm x2 -Tarcza oporowa NoName 125mm x2 -Aplikator Lake Country CCS ręczny finessing -Aplikator Tri Color dwustronny Mikrofibry: -Eurow -MrCleaner -Chemical Guys -Fluffy dryer -Temachem Maszyny -Kestrel SIM 180 -Eurotec - brak fotki, leży i czeka aż się rozwinie temat ze stabilizacją :f To by było na tyle.... ;)) Trochę się nazbierało, ale co zrobić... pocieszam się, że nie jest sam :lol: Przepraszam z góry, ale w niektórych momentach pomyliłem się jak robiłem fotki z butelkami, bo było późno, podobne butelki do siebie, napisy małe, człowiek coraz starszy, wzrok siada ale wina leży chyba najbardziej po stronie tego: Dziękuje za uwagę, pozdrawiam :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A co te pady i ręczniki tak popakowane, wyciągaj i działaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Szynka, masz konkretny konkret i w jakim porządku :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Troszkę się nazbierało widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Marcin, trzeba przyznać, że masz trochę tego stuffu :ymapplause: Flaszka JW je te dobre :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ... i w jakim aptekarskim porządku ;) ładnie, ładnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekM Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Konkretna kolekcja, muszę i ja swoją pstryknąć bo też mi się siuwaksów nazbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 O proszę jak kolega wyskoczył, ni z gruszki ni z pietruszki, troszkę się tego nazbierało :-B :ymapplause: To ja od razu z pytaniami o siuwaksy (nie myślałeś chyba, że Ci się upieczę.. ;)) ) - Vanillia - jak pachnie, podoba Ci się? Jak z trwałością? - Striptizerka - j.w. - Sonus Carnauba Spritz - parę słów? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Heh no troszkę jest :D Szynka, masz konkretny konkret i w jakim porządku :u ... i w jakim aptekarskim porządku ;)Porządek musi być :ugeek: To ja od razu z pytaniami o siuwaksy (nie myślałeś chyba, że Ci się upieczę.. ;)) )Ależ oczywiście :-bd - Vanillia - jak pachnie, podoba Ci się? Jak z trwałością?Vanillia pachnie jak wiadomo... rybą.... Wanilią pachnie! a czym ma pachnieć :)) JJ nie powiem jak z trwałością, bo psikałem przeciętnie raz w tygodniu x2 na 4dywaniki, dlatego że uwielbiam zapach wanilii =p~ Ale na początku jak kupiłem i psiknąłem to około 1tyg trzymał. - Striptizerka - j.w.Heh od razu skojarzył mi się z tanimi perfumami i "tanią ku.." :) Nie wiem jak długo się trzyma, bo dopiero testuje od piątku 8-) W skrócie - pachnie tak jak powinien, trochę festyniarsko - ale w pozytywowym znaczeniu 8-} - Sonus Carnauba Spritz - parę słów? ;)Niestety nie powiem nic, bo też mam od piątku i niestety nie miałem kiedy spróbować :( Ciekawa jest jedna rzecz - Sonus Carnauba Spritz, zawiera wosk SONAUBA, inna odmiana carnauby o której nic nie mogę znaleźć :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 też lubię zapach wanilii ;) to tak przy okazji zapytam - miałeś może kiedyś wunderbauma waniliowego? można to jakoś porównać, pachnie podobnie? lubię zapach z tego drzewka, ale nie lubię jak mi dynda pod lusterkiem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 też lubię zapach wanilii ;) to tak przy okazji zapytam - miałeś może kiedyś wunderbauma waniliowego? można to jakoś porównać, pachnie podobnie? lubię zapach z tego drzewka, ale nie lubię jak mi dynda pod lusterkiem :p PB Vanilla nie pachnie tak intensywnie wanilią. Czuć zapach wanilii ale bez przesady. Jak wyjmujesz drzewko WB to wali wanilią a jak urwiesz kawałek folii to czuć ten zapach - czyli mniej więcej coś takiego. Ciężko opisać zapach przez internet - to trzeba samemu spróbować ;) Ja nie trzymam na lusterku. Wisi mi uchwycie popielniczki na końcu tunelu środkowego. Na lusterku z reguły wożę girlandy... \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dzięki Marcin ;) Na lusterku z reguły wożę girlandy...ale wszystkie na raz? :shock: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Vanillia pachnie jak wiadomo... rybą.... Wanilią pachnie! a czym ma pachnieć :))Trochę się nie zrozumieliśmy, nie sprecyzowałem, bardziej chodziło mi o to: :p to tak przy okazji zapytam - miałeś może kiedyś wunderbauma waniliowego? można to jakoś porównać, pachnie podobnie?PB Vanilla nie pachnie tak intensywnie wanilią. Czuć zapach wanilii ale bez przesady. Jak wyjmujesz drzewko WB to wali wanilią a jak urwiesz kawałek folii to czuć ten zapach - czyli mniej więcej coś takiego. Ciekawa jest jedna rzecz - Sonus Carnauba Spritz, zawiera wosk SONAUBA, inna odmiana carnauby o której nic nie mogę znaleźć :ymapplause:Ot, i tyle jeśli chodzi o nową odmianę Carnauby.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Na lusterku z reguły wożę girlandy...ale wszystkie na raz? :shock: :lol: :lol: Zależy jaki mam humor :)) Czasami róż, czasami pomarańcz, czasami białe, czyli od 1-3 ;;) Ot, i tyle jeśli chodzi o nową odmianę Carnauby.. :lol:No tak, tylko tyle o tym jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nowe siuwaksy :) -Swissvax Concorso sampel 10ml -Swissvax Cleaner Fluid sampel 10ml Próbka SV Concorso jest tak malutka, że zastanawiam się czym to mam smarować.... :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Aplikatorami =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Odpowiednie te aplikatory =)) :P A z czystej ciekawości, szynka, ile za taki zestawik? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Marcin, w sumie może by się jakoś dało............. na wnęki :D a tak na poważnie to albo palcem to będę nakładał albo aplikatorem. Albo wyjmę ten "cały" wosk z tego pojemniczka i będę wtedy nakładał na aplikator skalpelem.... o mikroskopie nie wspomnę co by odpowiednio równo i cienko nałożyć :f A z czystej ciekawości, szynka, ile za taki zestawik? ;) Odpowiednie te aplikatory =)) :P A z czystej ciekawości, szynka, ile za taki zestawik? ;) Na naszej forumowej giełdzie były 2 sztuki. 30zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 - Striptizerka - j.w.Heh od razu skojarzył mi się z tanimi perfumami i "tanią ku.." :) Nie wiem jak długo się trzyma, bo dopiero testuje od piątku 8-) W skrócie - pachnie tak jak powinien, trochę festyniarsko - ale w pozytywowym znaczeniu 8-} Zapach psiknięty 4 razy, 2xna zagłówki przednie i 2x na tylną kanapę (10.12.2010). Dzisiaj czuć jeszcze zapach, już delikatnie ale czuć. Na początku jak otwierałem auto to zalatywało tanimi perfumami. Raz jak kolegę podwoziłem, wsiadł, zapytał - "Dupczyłeś tutaj ?" :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 A taki skromny świąteczny nabytek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 To mnie zaciekawiło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 No właśnie też coś szukam o tym, żeby se poczytać ;) I fotkę nawet w świątecznej aranżacji zrobiłeś, Ty to jesteś niemożliwy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Kolejne siuwaxy :mrgreen: 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zbieramy, zbieramy. Potem nie wiadomo, który wziąć do ręki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Szynka, Marcin, te białe aplikatory to jakiej firmy i bawełniane? Jak oceniasz ich jakość po wstępnych oględzinach? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi