Gość Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam, może macie jakieś ciekawe propozycję? Do tej pory używałem tylko PB NL i efekt był bardzo fajny, ale jak to w detailingu ma się ochotę spróbować czegoś innego. Cel? - Mat, mat, mat + odświeżenie plastików i nadanie im "głębi". Kupiłem próbkę Nielsen Finesse, planuję też 303 Aero (czyżby nie był tylko do vinylowych poszyć jak o nim piszą? ;) ), myślałem też nad SmartGel'em, ale czytałem, że po deszczu mogą wyłazić białe plamy na elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 A jaki masz plastik? Na każdym będzie inny efekt nawet tego samego środka. ;) Pokaż jakieś zdjęcie albo napisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cel? - Mat, mat, matSONAX Xtreme efekt matowy- jedyny srodek którego używałem dający całkowity mat bez efektu satyny jak w przypadku NL. Kosztuje grosze w porównaniu do innych wiec warto wyprobowac :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Moze zobacz sobie Scholla ten nowy srodek blue jest dobry, jeszcz koch ma fajny ale zapomnialem nazwy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 myślałem też nad SmartGel'em, ale czytałem, że po deszczu mogą wyłazić białe plamy na elementach.Jak mam być do wnętrza to skąd plamy po deszczu??? no chyba że masz cabrio :mrgreen: Sorry za OT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 myślałem też nad SmartGel'em, ale czytałem, że po deszczu mogą wyłazić białe plamy na elementach.Jak mam być do wnętrza to skąd plamy po deszczu??? no chyba że masz cabrio :mrgreen: Sorry za OT ;) A jak pada deszcz i otwierasz drzwi to gdzi eleci woda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 myślałem też nad SmartGel'em, ale czytałem, że po deszczu mogą wyłazić białe plamy na elementach.Jak mam być do wnętrza to skąd plamy po deszczu??? no chyba że masz cabrio :mrgreen: Sorry za OT ;) A jak pada deszcz i otwierasz drzwi to gdzi eleci woda :D Dokładnie ;-) Samochód to Focus IFL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 To daj mi czas do poniedzialku wlasnie jezdze pozyczonym Focusem wiec zobacze jak dziala na panelach drzwi w polaczeniu z woda :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie spieszy mi się :f a jakie macie zdanie o 303? Nadaje się do wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jak najbardziej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Seba jak tam Focus i jego plastiki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Seba jak tam Focus i jego plastiki ;-)Jestem jeszcze w pracy, nie bylo dzis czasu na Fikusa ale VW Golf moze byc?Fikus ewentualnie jutro jak damy rade dzis dojechalo 8 szt Vlovlo X( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mnie się tam nie spieszy, zakupy planuję po nowym roku :u bywasz czasem w kraju? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mnie się tam nie spieszy, zakupy planuję po nowym roku :u bywasz czasem w kraju? 8-)Jasne ze bywam w kraju Kasia na zakupy lata :lol: Zrobilem zdjecia Fikusa i Golfa po aplikacji Blue, pozniej naniesiona woda z kranu lezala okolo 3-5 min sciagnieta MF Z woda Po wytarciu wody Focus Z woda Po wytarciu Mam nadzieje ze moja zdjecia ci pomoga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzięki Seba, super efekty :f gdzie można dostać tego Scholl'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzięki Seba, super efekty :f gdzie można dostać tego Scholl'a?Tutaj: viewtopic.php?f=23&t=71 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzięki Seba, super efekty :f gdzie można dostać tego Scholl'a?Tutaj: viewtopic.php?f=23&t=71 ;) Dzięki! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi