damianese Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 witam kolega zadał mi bardzo ciekawe pytanie- czym z weluru usunąć żywice z choinki- dla dociekliwych dodam iż była to jodła kaukazka cięta \m/ \m/ \m/ jak do tego podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wczoraj żywicy z rąk pozbyłem się perfumami z alkoholem, rozpuszczało aż miło. Może IPA i wycieranie czystą szmatką pomogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 też tak poradziłem- ma dać znać czy da to coś efekty:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może pomóc czysty spirytus lub denaturat. W starych czasach robiło się pastę do lutowania delikatnej elektroniki rozpuszczając kalafonię właśnie w spirytusie. Tu można poczytać o kalafonii i spróbować środków które podane w opisie http://pl.wikipedia.org/wiki/Kalafonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A może ekstrakcyjną? Ładnie rozpuszcza i jak wyparuje nie bedzie smierdziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 zobaczymy czy coś kolega poradzi jak nie to po nowym roku a tak na marginesie ma taką samą hondzine jak szynka identyko kolor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi