19Urban94 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Cześć... Bawił się ktoś może od nas takim woskiem na jasnym lakierze.? Bo będę robił swoje autko na zloty i potrzebuje wosku, dzięki któremu będzie się wyróżniał zastanawiam się nad takimi kombinacjami: - PB White Diamond + Collinite 915 - fajny połysk, lakier wygląda jakby pokryty szkłem - PB White Diamond + Dodo Juice Diamond White - o tym nigdy nie słyszałem... Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat tego wosku.? Czy da lepsze efekty niż colli.? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dodo Juice Diamond White ja stawiałem to na car lacku- kolor biała skoda, efekt dosyć fajny- szklisty, nic innego niestety na jasnych nie stosowałem bo nie miałem okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dzięki Damian... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi