_Monika_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z pewną dozą nieśmiałości przedstawię parę siuwaksów ;) Chyba trochę się tego uzbierało. Zbieractwo jakieś czy jak? :lol: Niektóre rzeczy będą "testowane" dopiero w sezonie 2011 więc oby do wiosny :ymhug: Mycie: -Nielsen NLF -Nielsen Car Shampoo & Wax -Nielsen Non Acidic Aluminium Cleaner -Nielsen Tar & Glue Remover -Nielsen Cyclone -SNB Szampon -Adam’s Polishes Glass Cleaner -Adam’s Polishes All Purpose Cleaner -Glinka Bilt Hamber Polerowanie: -SNB Deox 2 -Nielsen Liquid Gold -Meguiars Scratch X 2.0 -Scholl S17 -Scholl S40 -Dodo Juice Lime Prime Wnętrze, plastiki, opony: -Meguiars Rich Leather Cleaner/Conditioner -SNB Leather Cleaner -SNB Leather Crème -Cartec Dash Fresh -Meguiars Quik Interior Detailer -Asam’s Polishes Leather & Interior Cleaner -Nielsen Finesse -Nielsen SAS -Nielsen Brillance -Meguiars Hot Shine Tire Spray -Meguiars Tire Cleaner -Adam’s Polishes Super V.R.T. -Adam’s Polishes Undercarriage Spray Woski, sealanty, QD, inne: -Finish Kare Pink Past Wax -Dodo Juice Blue Velvet -Race Glaze 42 -Nielsen Gold Plus -Scholl SW20 -Meguiars Tech Wax 2.0 -Poorboy’s World Natty’s Paste Wax Red -Finish Kare Hi-Temp Paste Wax -Smartwax Smart Detail -Poorboy’s World Spray & Glos -Poorboy’s World QD+ -Adam’s Polishes Detail Spray -Meguiars Deep Crystal Polish Step 2 Soft i hard ware: i coś takiego jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Troszkę tych siuwaksów Pani uzbierała Pani Moniko, fajnie jest.. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Fajny arsenał, a wszystko w jakim ładzie i składzie :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Trochę... :lol: :u I jaki porządek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kurde, nie wierzę, że jesteś kobietą. Wszystkie, jakie znam zbierają szminki, perfumy i pomadki. Respect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kurde, nie wierzę, że jesteś kobietą. Wszystkie, jakie znam zbierają szminki, perfumy i pomadki. Respect.Chlopie to kobita w 100% i to jaka kobita :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Piękna kolekcja Monia ! :u PS. Wchodzę na forum, patrzę nowy temat w dziale Moja kolekcja, otwieram, hmmm.... zaraz zaraz.... myślę.... skądś te foki znam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Troszkę tych siuwaksów Pani uzbierała Pani Monikoa zaczęło się od Megsa, bodajże w kwietniu 2009, no cóż, ładne było, kolorowe to wziełam :p a wszystko w jakim ładzie i składzie I jaki porządekczasami uda mi się utrzymać porządek :D no właśnie zapomniałam fotkę całości, tak to wygląda "na miejscu" Wszystkie, jakie znam zbierają szminki, perfumy i pomadki.zbieram też wódki :lol: a perfumy, owszem, bardzo lubię :mrgreen: to chyba też zbieractwem można nazwać ;) Seba... :oops: :f Piękna kolekcja Monia !dzięki ;) udało mi się :p ale nie udało mi się takich ładnych fotek zrobić jak Ty :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 zbieram też wódki Normalnie ideał :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Moniko, super arsenał... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 29 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 o ładne wiaderko jakieś firmowe czy "normalne" ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 wiaderko normalne, z alle, pisało, że na ryby dobre ;) Moniko, super arsenał... :udzięki Rafał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale ładny porządek no no no ! :) Fajna kolekcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie ma to jak zbieractwo :u Porządek i fajne kontenery na butelki. Żałuje że nie załatwiłem sobie kilku jak w jednej z medycznych hurtowni jeździłem i dorabiałem na studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 fajne kontenery na butelkidługo szukałam takich, a okazało się że można takie kupić w obi i to nawet za nieduże pieniądze Zapomniałam dodać, że na fotkę nie załapały się jeszcze pieczołowicie rozdzielone :u próbki (Kocha) od Mariusza, takie jak u JJ'a w kolekcji ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 I co tu dużo pisać. Z mojej strony Pani Moniko to poważnie - WIELKI PODZIW, UZNANIE I SZACUNEK :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ładnie się nazbierało :) Używałaś któregoś środka do skóry na kierownicy skórzanej i mieszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 E tam, wojd, :oops: jakoś zawsze lubiłam dbać o auto ;) Używałaś któregoś środka do skóry na kierownicy skórzanej i mieszku?póki co tylko Megsa, w crv w moim aucie mieszek i kiera dopiero w tym roku były "zakładane", nie zdążyłam ich jeszcze niczym potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Monika kolekcja fajna :-bd ale mnie chyba bardziej by zaciekawiła twoja kolekcja alkoholu, dawaj foty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ale mnie chyba bardziej by zaciekawiła twoja kolekcja alkoholu, dawaj fotyWiesz, no nie wiem... są dwa problemy. Pierwszy - jest przed 22 :p . Drugi - to będzie max OT no i nie wiem czy nas jakiś admin nie zbanuje, tzn mnie :lol: No ale dam jedną małą fotke na której nie zmieściła się ostatnia Jazz vodka (ale za to jest w HP) tu w porównaniu z siuwaksami jest raczej bałagan :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Chyba bede musial zajechac do Torunie w lutym :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Monika, to też kolekcja, nie widzę przeciwwskazań aby jej nie umieszczać.. ;)) Poza tym, jest zima, butle są w ruchu, ciągła rotacja, nie wymagajmy i tutaj porządku.. :ymparty: to bym musiała drugie tyle kupić, chlejusy, a jak jeszcze szynka wpadnie... :mrgreen:szynka, ale Ci się opinia wyrobiła.. =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Monia, Nieźle się obstawiłaś flaszkami plastikowymi i tymi szklanymi :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Paczuszka :mrgreen: kolejne plastikowe flaszeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 A co jest w tym małym psikaczu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi