_Monika_ Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Chyba musze wpaść do Torunia na mały szaber :lol:To tam gdzie zwykle, pod pomnikiem :fKurde, JJ wie gdzie mieszkam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Garaż otwierać też umiem a alarm i szyfry złamałem podczas wizyty rekonesansowej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 fu.k :f szafkę zrobię na kluczyk, zobaczycie! [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ten kluczyk który wieszałaś przy drewnianej półce na ścianie naprzeciwko wjazdu? :f Monisiu, nie szarp się to nic więcej z domu nie zniknie.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ten kluczyk który wieszałaś przy drewnianej półce na ścianie naprzeciwko wjazdu?A ten to wszytsko musi wypaplać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Hehe Dżeju pełne rozeznanie zrobił wcześniej :P. Trochę się nazbierało :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 I po planie. Teraz zachęcimy Monikę do crossa i kto pierwszy ten lepszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja mam najbliżej więc zamówienia na PW =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja mam najbliżej więc zamówienia na PW =))A już myślałam, że się do Mańka przeniosłeś :mrgreen: Tam większy asortyment, większy wybór :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ale porządek mniejszy, mimo wszystko, u Ciebie prostsza robota... :lol: I kluczyk jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jako, że bez zdjęć się nie liczy to zapodam -gąbki URBAN - czarna płaska i waflowa -zapraweczka + zestaw pędzelków -pędzelek Schuller ''20" -50ml APC Megsa i jakieś zamówienie z kwietnia jeszcze: -Sonax Xtreme do felg -końcówka spieniająca Kwazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ciekawy jestem tej koncówki. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja też właśnie. Można ją zastosować przy Marolexie tym ciśnieniowym 1,5l więc spróbuję. Może będzie lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 To napisz, może się przyda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Moniko Sonax do wheels ma kolor taki jak ironX >?? po użyciu >?? Zrobisz foto końcówek tych pędzelków bo się zastanawiam :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Moniko Sonax do wheels ma kolor taki jak ironX >?? po użyciu >??tak jutro będę używać, to pewnie jakieś foto się znajdzie Zrobisz foto końcówek tych pędzelków bo się zastanawiamdla porównania wielkości foto razem z kartą microSD jeśli chodzi o te płaskie pędzelki - czarny jest trochę bardziej sztywny od rudego (ten cienki porównywalny do czarnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Danke ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 ;) pod koniec czerwca będę je sprawdzać (i swoje zdolności manualne) więc jeśli dobrze mi pójdzie to się pochwalę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Z takimi małymi pędzelkami można uderzyć do sklepu modelarskiego. Mają o wiele mniejsze. Ja robiłem odpryski wykałaczką :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja mam niestety coś więcej jak odpryski. Także ten w szpic będzie chyba najbardziej odpowiedni. A na same, drobne odpryski, do zestawu zaprawkowego są dołączone takie gadżety: końcówka na tym niebieskim jakaś taka włochata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 W sklepach dla plastyków jest wsza maść pędzli, ale aż taki wybór nie jest konieczny. Jak się owinie kawałkiem mf to fajnie się czyści nawiewy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Uwaga Uwaga!!! Będą dostępne jeszcze mniejsze pędzelki. Jeszcze mniejsze od tego najmniejszego :) A jeżeli chodzi o pędzle do czyszczenia to są już na sklepie mniejsze Wrzucę 5groszy a propo sonaxa. Nie stosowałem go, ale kiedyś z ciekawości kupiłem płyn do felg BMW, który jest tak samo pakowany i wydaje mi się że sonax dla nich robi. Fakt że płyn jest z kontrolką (zmienia kolor jak już rozpuści brud), ale super rewelacją to nie jest. Chyba jednak IronX ma swój patent na to. Znaczy jest bardzo dobry, ale nie jest to ironx. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi