Sławek.h2o Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam wszystkich! Ma na imie Sławek i cały czas sie uczę, jak być lepszym w tym co robię na co dzień. Na początku była to tylko praca u szwagra na myjni , później własna myjnia, a teraz to już nie uleczalna choroba o nazwie auto detailing. Pozdrawiam wszystkich schorowanych ludzi :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Cześć Sławek... :-h Nie wiem czy słyszałeś, ale to choroba na którą nie wynaleziono jeszcze lekarstwa... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witamy Slawku Ja sie lecze od prawie 15 lat i dupa blada jak to dziadostwo zaatakowalo organizm nie chce odpuscic bylem nawet 3 miesiace na odwyku w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Cześć Sławek!!! :u To nie choroba, to pozytywne zakręcenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cześć :) Ja się nie leczę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cześć mam dla Ciebie przykrą wiadomość...ta choroba jest nie uleczalna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jak Was czytam to normalnie jak w AA :lol: Cześć Sławek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cześć Sławku. Wybrałeś najgorszy nałóg z możliwych, bo z niego wyjść nie można.. x_x Nie mniej jednak, witamy Cię w świecie pozytywnie zakręconych ludzi! :-bd :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 5 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 witamy, witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Cześć :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi