marctwain Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja z kolei mam producenta chemii nano, w Węgier. Może kogoś to zainteresuje. Mam z nim kontakt, to chyba jakiś Amerykanin, lub z GB. Zaproponował mi dystrybucję, podał warunki. Ja nie będę się tym zajmował, niemniej na Święta przysłał życzenia z zapytaniem co w temacie. Strona: http://www.wolfschemicals.com/ Gość się nazywa Jesse O Connor. Jest decyzyjny. jego mail: wolfschemicals@gmail.com A oto mail: Hi Mariusz! So The Wolf and I have come up with a NEW pricing plan for our EU distributors that we think is very attractive! Here’s the plan: - You’ll get a 35% discount on all orders. Small “I’m out of “X” product, send me some!” will also be 35%, but there will be a minimum order (we’ll figure that out soon, we’ve got a little time J) - Not only will you get a 35% discount on your order, but we’re also going to share the shipping costs with you on larger orders! Here’s the “share rate” 1. Under €2,500 the distributor must pay all shipping costs 2. €2,500 - €5,500 we will cover 2/3 of the shipping costs!! J 3. €5,500 and above, we cover ALL shipping costs!! Wohoo! So here’s how we’re going to cover the shipping costs >> You’ll need to pay the full price of shipping, BUT we’re going to give you back the mentioned other 2/3 in product (@ a 35% discount). This way it comes out to be more than a 45% discount for you AND you’ll be making profit on your shipping expenses!! In practice, it actually comes out to more than a 50% discount!! I don’t know how other manufacturers do it, but I think that’s a damn sweet deal. Panowie od Sklepów, może coś...? Dodam, że na DW środek do felg i lakieru zebrał dobre oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 O właśnie WOLF! Już na DW widziałem to jakiś czas temu. NanoSealant mnie zaciekawił choć te ich nazwy WP-0NT, WG-1NT :) Mariusz - Wolf's Chemicals :u Dzięki za informacje ! Może sklepy coś zadziałają =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kosmetyki Wolf's są dostępne w sklepie Waxamomo jakby ktoś potrzebował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kosmetyki są dostępne tu: http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog ... -cat4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 To może jakieś wspólne zakupy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 To może jakieś wspólne zakupy :uFajnie by było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Coś można spróbować. Kto organizuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mariusz niech przygotują jakąś ofertę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mariusz już wrzucił na sklep ofertę http://showcarshine.pl/56_wolfs-chemicals Jestem ciekaw jak WOLF'S CHEMICALS DECON GEL, BRAKE DUSTER w porównaniu do IronXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 A czy Decon Gel można używać na lakier czy tylko felgi? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 A czy Decon Gel można używać na lakier czy tylko felgi? :roll: raczej tak skoro ja sam ironXa używałem na lakier!! tylko żeby nic nie zaschneło na aucie, spytam wolfa jak będzie na FB :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dekontaminacja - jak najbardziej. W końcu mamy w Polsce. Dzięki Tomek za informację :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tomek cwaniak.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Super, w takim razie nie ma co czekać tylko buy it! 1l w cenie niższej niż IronX, na pewno się kupi przy większych zakupach w czerwcu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A czy Decon Gel można używać na lakier czy tylko felgi? :roll: klik klik - Wolf's Chemicals Deironizer Decon Gel as a pre-wash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A czy Decon Gel można używać na lakier czy tylko felgi? :roll: klik klik - Wolf's Chemicals Deironizer Decon Gel as a pre-wash Git majonez :u trzeba kupić. Szkoda, że wcześniej nie weszło do sprzedaży, wydałem miesiąc temu prawie 60zł na IronX :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Minęło już trochę czasu od wprowadzenia Wolf's Chemicals Deironizer Decon Gel na rynek. I moje pytanie do stosowaczy: czy warto kupić ten preparat w celu usunięcia zabrudzeń metalicznych na lakierze? Czy to sztuka dla sztuki i czysty marketing? Filmiki są zachęcające...ale cały czas zastanawiam/waham się...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Za tę cenę się opłaca. Sam mam i sobie chwalę. Iron jest mocniejszy, ale też sporo sporo droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Za tę cenę się opłaca. Sam mam i sobie chwalę. Iron jest mocniejszy, ale też sporo sporo droższy.Tak się waham czy kupić...w sumie 44,99 za 1l w porównaniu do Irona X 65 za 1/2l wychodzi dobrze. Stosujesz jako pre-wash po tarze, przed glinką? Czy masz inną taktykę?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 stosujesz tak jakbyś stosował IronX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dokładnie - mycie, tar, mycie, glina, mycie, Wolf :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dokładnie - mycie, tar, mycie, glina, mycie, WolfMartwi mnie ta kolejność;-) Bo mam warunki na mycie, tar, mycie, Wolf, mycie - bezdotykówka i już na spokojnie - miejscówka mycie, plastelina, mycie. Ujdzie?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 mycie, tar, mycie, glina, mycie, Wolf [-x [-x mycie/tar/mycie/metal/mycie/glina/mycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 własnie coś mi nie pasował ten wolf na końcu, dzięki minetoo za poporawkę. od cholery roboty ale cóż jak ma być blask to musi być dużo roboty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zasłyszałem inną opinie, a właściwie kilka. Że IronX lub Decon Gel po glince, ale jak widać są różne szkoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi