SNB SWEDEN Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mam do Was pytanko poniewaz spotkalem sie z tak opinia "Skoncentrowany szampon z woskiem - spełnia swoją rolę ale zostają zacieki szczególnie na szybach nawet po szybkim spłukiwaniu" uzywam ego szamponu nagminnie i nie widzialem takich problemo, mieliscie taki przypade uzywajac tego szamponu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 My nie ale też słyszeliśmy takie opinie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Osobiście go nie używałem ale może wina leży po stronie użytkujących ? Może myli na słońcu ? Próbowaliście ? Albo po prostu ktoś za dużo oczekuje od kosmetyków a za mało od siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jeśli to ten niebieski, to mam. Użyłem raz na dwóch autach. Nie podszedł mi. Jakoś poślizg mi nie pasował. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Maniuś ale to jest do mycia a nie do ślizgania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mam i najczęściej właśnie tego używam. Nie zauważyłam u siebie czegoś takiego jak opisuje Seba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrow Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No ja niestety mam taki efekt cały czas próbowałem różnie mieszać i szybko spłukiwać ale nic nie daje i osobiście używam tego zwykłego szamponu bez wosku z Nielsena (bardzo gęsty jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dostałem gdzieś próbkę tego szamponu i bardzo fajnie mi się nim autko myło, poslizg był niezły zapach słaby, efekt końcowy bardzo dobry i bez zacieków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 To juz sam nie wiem jedni pisza tak drudzy tak , moze to ma cos wspolnego z woda :-\ bo ja kurde nigdy nie mam problemow z zaciekami po tym szmponie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 też miałem i nie zauważyłem nic takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Żeby rozwiać wątpliwości pomierzyłbym twardość wody.. :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrow Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nigdy nie mierzyłem jak twardą mam wodę ale przy stosowaniu większości szamponów mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jedna z opinii z innego forum o tym szamponie : Zastosowałem dziś ten szampon do mycia auta, więc mogę coś o nim napisać. Pierwsza rzecz to niepozostawianie smug. No więc całkiem bez smug się nie obyło, ale były to minimalne przypadki. Co mnie zaskoczyło to zawsze po umyciu auta na szybach były takie jakby smugi, a właściwie ślady po kroplach woda. Po myciu auta myłem jeszcze osobno szyby płynem do szyb i wycierałem do sucha, żeby pozbyć się tych plam...A teraz po tym nowym szamponie, nie było na szybach tego efektu. Generalnie spłukując auto z piany da się zauważyć że jakaś jakby lekka powłoka zostaje. Domyślam się że to ten wosk. Na koniec dodam, że moja żona jak zobaczyła umyte auto, była przekonana, że jeszcze je po umyciu woskowałem. Jeżeli chodzi o zapach szamponu jak i innych produktów Nielsen to nie jest to ich najmocniejsza strona. Poprzednio używany szampon - Nirgin. Podsumowując zdecydowanie polecam. sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja jestem za twardością wody . Ten syfiasty , krzemionkowy nalot ... 8-x samo zło . Zobaczcie co zostaje w czajniku po gotowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi