SNB SWEDEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Szybkie zdjecia niskiej klasy brak czassu duzo pracy :) Mylu mylu A pylu rysy wyszly Walka Flexem nad maska Blotnik 50/50 Cale auto ogolnie zrypane szczotami Mozna powiedziec ze wyszlo wzglednie Na koniec poszedl Ch G xxx qsHvClaUD0A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ach, to stąd te DOTZ-y! :) Nawet nie głupie :-? Lakier pociachany strasznie ale główny masażysta po raz kolejny poradził sobie wzorowo :u Widzę, że strasznie się polubiłeś z Hardcorem. Parę słów o nim? Jak z aplikacją? Wyglądem? Trwałością? Kiedyś chciałem go kupić, ale gdzieś wyczytałem, że gra nie warta świeczki. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Po raz kolejny Seba w walce z rysami!I po raz kolejny K.O. dla Seby!!Ciekawy jestem czy w swojej kolekcji projektów znajdzie się jakiś który pokonał Sebe????? Za ten projekt oczywiście gratki :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bajer :u Nie lubię x5, ale felgi mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 marctwain to X3 :p Podoba mi się czarny lakier nowych BMW.Można się popisywac :) Robota jak zawsze profi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bajer :u Nie lubię x5, ale felgi mi się podobają.x5 to jeszcze ujdzie ale x3 [-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nuuuuuuuuuda 8-} ...praca jak przystało na Pro Amatora Detailera :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Widzę, że strasznie się polubiłeś z Hardcorem. Parę słów o nim? Jak z aplikacją? Wyglądem? Trwałością? Kiedyś chciałem go kupić, ale gdzieś wyczytałem, że gra nie warta świeczki. Prawda to?Ja tam bardzo lubie XXX swietny wosk banalny w aplikacji i scieraniu dla mnie zostawia bardzo fajny wyglad dzis jeszcze na probe po sciagnieciu mf podgrzalem go lampa zeby sie wypocil i wyszlo bajkowo, trwalos cizko okreslac raz lepiej raz gorzej a jeszcze warunki w PL inne niz Tu, wydaje sie ze trzyma sie bardzo dobrze na 150 ACP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ale czarnuch ! super wyszedł, brawo Bonifacy :u :u Czym robiłeś korekcje ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ale czarnuch ! super wyszedł, brawo Bonifacy :u :u Czym robiłeś korekcje ? ;) Korekta recami =)) Jakies dziwne pytanie jeszcze mam na skladzie stara wersje S17 musze wykonczyc i jechalem na pomaranczowej i zoltej gabce, natomiast cyclo na zoltych spranych ze 150 ktora jednak uwazam za lepsza niz S40 Scholla kosmicznie mozna nawet na tym wyciagac typowy wetlook, jutro mam nowego Lancera to moze uda sie klapnac pare zdjec po 150 tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Eeeeehhhhh te beemy :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Musze sprawdzić w garażu bo wydaje mi się że właściciel BMW zaiwanił mi koła :D Efekt końcowy jak to w Epoce Lodowcowej "lodzio miodzio panowie, lodzio miodzio". Przyznam skromnie że też czekam na 150 ACP, aż doczekać się nie mogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 to nie była "epoka lodowcowa" tylko "Madagaskar" ;) Względnie dobra praca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 to nie była "epoka lodowcowa" tylko "Madagaskar" ;) Względnie dobra praca ;) Sorry pomyłka w druku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi