SNB SWEDEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Oki nie mozemy byc gorsi niz inne fora wiec czas na ladne zdjecia z tajnej dziupli :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Soczysty kolor...zjadł bym truskawkę =p~ W tle skuter śnieżny? :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 No to mi się k. podoba ! Wiecej zdjęc, wieksze i więcej raz jeszcze :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Soczysty kolor...zjadł bym truskawkę =p~ W tle skuter śnieżny? :?: :mrgreen: Nie Marcin to tramwaj 33 =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zdjęcia mi się podobają, lubię takie ukazanie detali :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak ja lubie czerwony kolor, bardzo ładnie Wodzu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z tajnej dziuplia co to za tajna dziupla? ;) do korekty widzę, że autko wjechało na jakieś kafelki, wcześniej ich chyba nie widziałam, to coś nowego? ;) A kolorek i efekt bajka :u Piękna beemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 19 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Też zwróciłem uwagę na kafle :) jakaś nowa dziupla czy po remoncie ?? e90 Mpakiet to to jakieś 320? bo pod maską skromnie torszkę 4 cylindry ale muskuły pręży ładna podoba mi się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Też zwróciłem uwagę na kafle :) jakaś nowa dziupla czy po remoncie ?? e90 Mpakiet to to jakieś 320? bo pod maską skromnie torszkę 4 cylindry ale muskuły pręży ładna podoba mi się :) To tajna dziupla zeby czlek po normalnej pracy mogl sie odstresowac cos zapolerowac hobbystycznie :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To prywatna grota rozkoszy w rezydencji Sebastiana.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To prywatna grota rozkoszy w rezydencji Sebastiana.. :mrgreen:Ta i tam sprowadzam wszystkie kolezanki i ogladamy polerki =)) Uwazaj bo pokaze dalsza czesc groty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Widzę że i w Szwecji zaczęli dobrymi autami jeździć :) Piękny kolor ... Robota jak na Ciebie może być :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Uwazaj bo pokaze dalsza czesc groty :lol: Dajesz Seba :-B ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Piękna czerwień na tej trójce :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 BMW mówi że czerwone jest szybsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymoon Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wyszło bardzo fajnie :u szkoda ,że tak mało zdjęć bo lakier prezentuje się świetnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Czy to mnie ucho bolało, czy wzrok straciłem, bo ktoś mówił :"PAD CAŁĄ POWIERZCHNIĄ DO LAKIERU MA BYĆ!!!". A na zdjęciach widać, że jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Czy to mnie ucho bolało, czy wzrok straciłem, bo ktoś mówił :"PAD CAŁĄ POWIERZCHNIĄ DO LAKIERU MA BYĆ!!!". A na zdjęciach widać, że jednak nie... Oczywiscie ze ma byc, lecz czasem tzreba podciac tu i uwdzie cwaniaczku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wiem, wiem. Czasem tak wychodzi, gdy powierzchnia nie jest płaska jak to bywa w kańciastych samochodach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 4 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 O tony wrócił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi