SNB SWEDEN Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Co juz mysleliscie ze prawdziwny =)) ale was zatkalo ale nic bedzie wiele odslon tego projektu :mrgreen: Prosze wybaczyc wiele niedoskonalosci opony tak se wyszly, nadkola i tapicerka tez niedoprana ale projekt mojego 9 latka wiec prosze brac poprawke na skale pojazdu \:D/ Stan surowy Byl podklad, szlifowanie, baza i klar Potem bylo skladanie wnetrza Jak sie lakier utwardzi bedzie jakis super wosk :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No już myślałem, że i takie fury masujesz a tu rozczarowanie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No już myślałem, że i takie fury masujesz a tu rozczarowanie :))Co TY zacienki jestem na takie furaki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A silnik gdzie ? :ymdevil: ----dobra wkrętka... :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No już myślałem, że i takie fury masujesz a tu rozczarowanie :))Co TY zacienki jestem na takie furaki :( Co za cienki, lakier to lakier a umiejętności masz. Teraz tylko klienta z taką fura trzea znaleźć. Aston raczej nie powinien mieć dużo rys itd bo jechać Astonem na myjnie szczotkową to coś nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Też się dałem wkręcić.. :D Pozytywnie Sebuś :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ładne cacko tylko jakim padem je oblecieć :lol: Kiedyś też się bawiłem w modelarstwo za czasów "Małego modelarza" ale wolałem papierowe modele choć plastikowymi nie gardziłem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 gruby prodżekt :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja nie doczytałem, że to projekt tak młodego człowieka :oops: Więc gratuluję :u :u Niezły początek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Śledze od początku ten wątek i czekam na foto oraz filmik z odpychania wody :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Śledze od początku ten wątek i czekam na foto oraz filmik z odpychania wody :DBedzie special for you :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi