Tomasz Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Panowie wczoraj kolega mnie spytał bo zakupiłem smartgel jak się spisuje bo: ,,Bo megs Endurance High Gloss jak jeździ sobie koło 200km/h spływa z opony '' możecie coś polecić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Polecam Ci Brillance Nielsena. Miałem, teraz mam Smartdressing i wiem że Brillance kupię jeszcze raz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Brillance lub Duragloss. Mothers reflection daje fajny efekt nowej, czystej niezbyt blyszczącej opony. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No ale żeby nie spływało przy 200 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Do 190 powinno być ok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie spłynie napewno do 190 km/h bo tyle Fordem jechałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Green, no ale to ja się nie dziwie, że Megs spływa powyżej 80mp/h z opony. Musisz użyć coś europejskiego, najlepiej z Niemiec, bo tam nie ma ograniczeń prędkości. A wiesz, koło by z dupy wyglądało, gdybyś jechał zwykłym Veyronem te 407 km/h, a sąsiad Super Sportem by jechał te 415km/h i zauważyłby, że ci dresing z opony spływa. Stąd ja myślę, że powinieneś niemieckie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Polecam: Diamondbrite Replenish lub tyre dressing, również Mothers ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi