SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Jak juz ploty poszly w eter to ino mam ladowac w Wawie 19/2 chyba ze wiatr zawieje gdzie indziej dolece do Lodzi :)) Myslalem ze moze by cos sklpeac i w realu wlasne geby oblukac? Co Wy na to, wiadomo ze duzo nas nie jest i wiekszosc rozyspana po calej PL i trza cusik wymyslec, wiec pisac co po lepetynach sie kolacze termin to gdzies po 20/2 max do 2/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja bym z miła chęcią się spotkał. Kwestia gdzie, kiedy, nocleg i plan spotkania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja bym z miła chęcią się spotkał. Kwestia gdzie, kiedy, nocleg i plan spotkania :lol:Wiem Klub GoGo w Grojcu nocleg na miejscu =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja proponuję Łowicz....ale w tej wypowiedzi jestem stronniczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja bym z miła chęcią się spotkał. Kwestia gdzie, kiedy, nocleg i plan spotkania :lol: +1 :P Do Warszawy w razie co daleko nie jest, a jak nie to Łódź :mrgreen: Po drodze do Warszawy jest też Łowicz 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 BLIŻEJ ŚLĄSKA! A pod tesco w Skierniewicach? \:D/ \:D/ \:D/ spanie bym miał jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Dla mnie może być Łódź, WWA czy inne miasto. Najlepiej w centrum, żeby każdy miał w miarę równo. Kwestia co będziemy robić.... :mrgreen: jak pisałem wcześniej, fajnie by było zrobić coś takiego: a ja bym poszedł na takiego spot'a http://wetshinedetailing.blogspot.com/2009/03/2009-detailers-gathering-at-osren.html Tak więc, jeśli tak to by miało wyglądać to trzeba mieć jakąś miejscówkę, sprzęt (można w sumie wziąć ze sobą) itd. No chyba, że robimy spota aby sobie pogadać, pośmiać i pochlać ? Jak myślicie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 myślę że prawie dobrze to ująłeś ale wi nnej kolejnośći- pochalć, pośmiać i pogadać:D:D:D żartuję ale wszystko jest do obczajenia:) tylko 20 to niedziela jak podejrzewam a w pn. do roboty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba999 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 tylko 20 to niedziela jak podejrzewam a w pn. do roboty:DSeba przylatuje 20 lutego i jest do 2 marca, dlatego spotkanie proponuje zrobić w dniach 25-26.02.2011r (piątek, sobota)...chyba najlepszy termin :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Jestem za spocikiem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mam nadzieje, ze cos wypali czekam tylko na odp z Trojmiasta kiedy dokladnie mam sie tam pojawic wtedy ustalimy dokladna date :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Możemy się zobaczyć, miejscówkę w razie czego mam :-) Nie jestem pewien tylko czy w tym terminie nie wypadnie mi wyjazd, ale postaram się aby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jedyne roziwazanie jakie mam tzn termin 25-26/2 pozniej jestem zajety :( Propozycja to w Nieborowie kolo Lowicza jest fajna knajpa z noclegiem w dobrym standardzie i super jadlo czekam na odp bo wrazie co trzeba stoliki zamowic bo tam jest duze oblozenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi