Gość Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich maniaków motoryzacji. Postanowiłem zacząć przygodę z kosmetyką samochodową gdyż moje autka BMW E36 320 i E28 525 potrzebują małych zabiegów odświeżających cerę ;) Stąd moja wizyta na tym forum. Mam nadzieję się wiele od Was nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Postaramy sie pomoc pytaj smialo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No w końcu mam imiennika :ymhug: Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Hello and Welcome :ymhug: Zacny nick. Zapraszamy do dyskusji i wspólnej zabawy. Pochwal się autkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 pytaj smialo :u Nie wiem od czego zacząć, ale najprędzej to będę męczył Białego bo mam do niego najbliżej chyba. Chciałbym żeby ktoś dokonał oględzin mojego autka i doradził co będzie najlepsze. No i mamy w garażu nowy nabytek ojca któremu trzeba nadać blasku. I tu już liczę że Tomek przyjmie autko pod swój dach żeby się troszkę pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 pytaj smialo :u Nie wiem od czego zacząć, ale najprędzej to będę męczył Białego bo mam do niego najbliżej chyba. Chciałbym żeby ktoś dokonał oględzin mojego autka i doradził co będzie najlepsze. No i mamy w garażu nowy nabytek ojca któremu trzeba nadać blasku. I tu już liczę że Tomek przyjmie autko pod swój dach żeby się troszkę pobawić. Smialo pytaj nie ma problemu pokierujemy do odpowiedniego dzialu lud odp, co do Bialego to moze troszke brzydko tak zachwalac, ale jak zaczolem z SNB w PL to Tomaszek jest ze mna od poczatku i najbardziej lojalny ziom jakiego poznalem na dzien dzisiejszy oczywiscie nei obrazajac innych,mysle ze jak bym zadzwonil i powiedzial ze jestem np w Krakowie i zlamalem reka a mam w polowie zrobione auto to Bialy wsiada i jedzie do mnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi