Tomasz Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wykopałem dziś wszystkie fotki mojego garażu , został jeszcze tylko sufit do zrobienia. Wszystkie produkty firmy MAPEI od gruntów po kleje silikony fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No i masz gniazdko do działania :u Ta maszyna na dole- jakaś wyważarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 15 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 to chyba wywazarko polerka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No, no, miejsce do zabawy jest.. :u A machina to chyba lepsza wersja silnika z Frani - przykręcasz koło i polerujesz na błysk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Na tej maszynie sprawdzam felgi pod względem ich bicia osiowego! Najlepsi są tacy panowie co kupują maszyny z allegro zakładają jeden filc i już reklama leci na allegro bo się świeci :lol: a tam kratery wżery od piasku syf kiła i mogiła :lol: Jak ktoś chce coś wypolerować to pytajcie z chęciom pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Salon masażu aut vol 2 Nowy projekt ze względu iż mały garaż jest zapchany maszynami ;/ a chciałbym gdzieś zacząć masować swoje samochody Wolnostojący budynek plus za nim 2 duże pomieszczenia na kotłownie itp. -wchodzą dwa auta passat b6 i golf mk5 i można swobodnie otworzyć drzwi i biegać, muszę go w końcu pomierzyć Plany na ten rok -doprowadzić do porządku -doprowadzić odpływ wody -kratka na środku -z zew. obłożyć fundamenty folią z cyckami do muru i wysmarować czernidłem -płytki i reszta na co pozwoli $$$ Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Fajna sprawa kolego, wygląda na całkiem duże fajne wnętrze :D Kurcze jak ja bym chciał zacząć wkońcu coś u siebie, ale te mrozy :(( Pozdro, powodzenia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dobra miejscówka, do pracy przy jednym aucie to będzie miał niezłe luksusy, opór miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi