MARCO Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Pytanie moje jest podyktowane pojawieniem się na rynku nowych produktów Finish care. Mam tu na myśli Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant i FINISH KARE 2180 ULTRA POLYMER SEALANT. Co Wy na to? Samplery są można by wypróbować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Kupiłem obydwa (to zaleta cen samplerów) i moim zdaniem spokojnie można na felgi nakładać. Ale najpierw chyba wypróbuję Hi tempa. Tak na wyczucie będzie trwalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Fakt. Łatwość użycia to zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja będę wrzucał Hi - Tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja już teraz mam na dwóch Hi tempa-tego z samplera. Wyczyściłem fest PB S&R i drugie nielsenem T+G remover-mogę polecić jeden i drugi (troche inaczej robiłem, bo pędzelkiem), zeszła smoła jeszcze z zeszłego roku. Potem glinka. I sealancik. 10minut-mf zebrała ładnie. Nadaje się moim zdaniem. ;) felasie trochę podjechane po róznych takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mariusz, ja bym ten rancik przypolerował. Fajnie by to wygladało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 No może i tak. Ale ABCdC mam jak to widzę. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi