SNB SWEDEN Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wnetrze jak na moj smak perfekcyjnie zadbane :u jak Ja to lubie 8-} \:D/ \:D/ Pranie NLF Nielsena plastiki Multicleaner wlasnych tworow I deserek Kochani mniam mniam http://images39.fotosik.pl /258/5230449e7bb5b482med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie no jak patrzę na te wnętrza to myślę, że producenci powinni dawać torebki jak w samolotach i nocniki w wyposażeniu seryjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No ja mam brudno w samochodzie ale to już jest poprostu syf bleeee :-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 szczerze to nawet nie chciał bym się w tym samochodzie ze :ymsick: taki syf że szkoda pisać!!! oczywiście Seba udowodnił że nawet największy brud nie jest dla niego przeszkodą!! Robot :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 fotel na drugiej focie wygląda jakby był zgniły :ymsick: o masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tak tylko zapytam. Czy to auto to też jakiegoś Abdula czy podobnie, czy też rodowitego Szweda :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tak tylko zapytam. Czy to auto to też jakiegoś Abdula czy podobnie, czy też rodowitego Szweda :-w Rodowity Szwed :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dajcie spokój Szwedom to wszystko przez merca! Po prostu to taki "super" samochód że żal z niego wysiadać no i w końcu robisz pod siebie L-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Sebba, Czy mi się dobrze wydaję, albo kotlety odgrzewasz? No, chyba, ze twardy dysk czyścisz ze starych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Sebba, Czy mi się dobrze wydaję, albo kotlety odgrzewasz? No, chyba, ze twardy dysk czyścisz ze starych zdjęć... No kotlety z tego profi forum czesc zdjec wznionem i do nas amatorow wlozylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A to godosz o tamtym profi forum, co to łoni nos nie lubią? Jo to wiedzioł, żech kajś te projekty już widzioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A to godosz o tamtym profi forum, co to łoni nos nie lubią? Jo to wiedzioł, żech kajś te projekty już widzioł. Troszku nas lubia ino mamy ciut inne poglady na swiat :u i My robimy tylko padaki nie lux maszyny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi