Arturo Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Siemka! Dzisiaj podjąłem próbę odnowienia kasku motocyklowego, który idzie na sprzedaż ale ze względu na swój stan nie był za dużo warty. Kask w stanie masakra, ponieważ narzeczona znajomego chciała usunąć ajkieś zarysowania na własną ręke. Było tak: D1 i futro :twisted: S17+ i czarny pad S40 i czarny pad AG SRP Natty's Blue Oto efekty z pracy: Ogólnie ciężka sprawa - mnóstwo zakamarków, wlotów itp. ale wygląda lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Odrazu lepiej :u .Czym śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 D1 i futroostro ;) łagodniejsza kombinacja nie dawała rady, czy od razu pojechałeś futrem? ładnie wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Fajna relacja naprawde bardzo fajnie to wyszlo :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Brawo Artur :u Śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Cacy wyszło.Nie sadziłem,że kask sie może tak zniszczyć biorac pod uwage efekt Twojej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Odrazu lepiej :u .Czym śmigasz?VFR :u D1 i futroostro ;) łagodniejsza kombinacja nie dawała rady, czy od razu pojechałeś futrem? Wcześniej próbowałem S17+ na zółtym i pomarańczowym, owszem jakoś tam szło ale rysy były na prawdę głębokie a nie chciałem siedzieć przy tym pól dnia. Cacy wyszło.Nie sadziłem,że kask sie może tak zniszczyć biorac pod uwage efekt Twojej pracy:)Kask był zniszczony ponieważ tak jak pisałem wcześniej ktoś próbował usunąc nieduże zarysowania papierem ściernym czy sam nie wiem czym. Seba, Maniek - fajnie jak sie podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Te, ale to od razu aerodinamika i przepływ powietrza się polepszyły, sprawdzałeś? Maszyna pewnie z tego powodu pojedzie magiczny 1km szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 I pewnie mniej spali B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Super Artur, wartość podniesiona o 100% :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ha, nie sprzedawaj, teraz wygląda elegancko;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Artur, odpicowałeś "kokitkę" na cacy :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi