Gość Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dużo ludzi z w/w województw? :D Można by pomyśleć o jakimś spocie w marcu. Ja mogę dojechać gdzieś na Śląsk, nie widzę problemu :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Spocik będzie ;-) Czekamy na pogodę, wtedy i przyjemniej i praktyczniej, a grillem też nikt zapewne nie pogardzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 czyli już wiem gdzie= Siemianowice :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Spota mozna zorganizować razem z forumowiczami KA, tam jest sporo ludzi ze Śląska i Małopolski :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Janeczek, ależ dołożył teraz do kotła... Ja myślę, że na dysputy o jakości wosku, można by wpaść do Naleśnika. Rabaty mamy zapewnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 dysputy nie dysputy- Rise zaproponował grilla itp itd :u :u :u bardziej towarzyskie spotkanie też mnie interesuje- co można połaczyć z pożytecznym i jakże przyjemnym praktykowaniu teorii.... naleśniki też można wciągnąć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Propozycja grilla jest jak najbardziej :u Może ktoś "wyciągnie sprzęta" w czasie spotkania :lol: Nie, nie takiego sprzęta... :lol: chodziło o rotację lub DA i zrobimy jakąś forumową furę. Z tej strony liczę na szanowne grono "ludzi trzymających władzę", którzy być może będą mieli ochotę pokazać amatorom (np. mnie) jak się odpitala samochody na sezon :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Panowie, a jakże by inaczej. Dwie rotacje są, DA jest, SSRów pół wanny, 3M stoi, wosków lodówka pełna... Tylko niech się pogoda ładnie wyklaruje i coś urządzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Adam nie kuś, nie kuś bo ślinka leci :p :lol: Każdy przywiezie coś swojego i zrobimy maraton :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Propozycja grilla jest jak najbardziej :u Może ktoś "wyciągnie sprzęta" w czasie spotkania :lol: Nie, nie takiego sprzęta... :lol: chodziło o rotację lub DA i zrobimy jakąś forumową furę. Z tej strony liczę na szanowne grono "ludzi trzymających władzę", którzy być może będą mieli ochotę pokazać amatorom (np. mnie) jak się odpitala samochody na sezon :f Tylko zeby ten grill wam nie pomieszal w glowach i promile tyz :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Propozycja grilla jest jak najbardziej :u Może ktoś "wyciągnie sprzęta" w czasie spotkania :lol: Nie, nie takiego sprzęta... :lol: chodziło o rotację lub DA i zrobimy jakąś forumową furę. Z tej strony liczę na szanowne grono "ludzi trzymających władzę", którzy być może będą mieli ochotę pokazać amatorom (np. mnie) jak się odpitala samochody na sezon :f Tylko zeby ten grill wam nie pomieszal w glowach i promile tyz :-B Jo nie pija bo nimiołbym jak wrócić do chałupy, poza tym nimoge ze względów zdrowotnych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Te, ale my godomy o piciu na smak, a nie o smaku na picie. Poza tym, kto Ci każe bimber pić? My tu o dobrym Whisky godomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Tony - ostatnia Whisky jaką piłem miała smak rozgotowanej opony do samochodu :lol: Dlatego nie wiem jaka jest dobra :mrgreen: , ale się przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dwie rotacje są, DA jestJeśli termin będzie dogodny dla mnie to przywioze Metabo- porównamy komfort pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 To co, jakiś spocik majowo-czerwcowy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Będzie. Grzejemy już dla Was grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi