Arturo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam Wszystkich! Chciałem przedstawić pierwszy projekt pod szyldem SNB Gdynia, którym jest Renault Laguna w masakrycznym stanie :) Praca nad autem była częścią szkolenia, więc nie spieszyliśmy się za bardzo i prace zajeły półtora dnia. Na Lagunie użyliśmy chyba wszystkich padów jakimi dysponowaliśmy (SNB,MS,DOL o różnych twardościach) i futra w kombinacjach z pastami Scholla, Deox i Menzerna, tak żeby z Sebastianem przedyskutować wady, zalety i efekty pracy poszczególnymi produktami. Auto poza tym że było brudne to miało sporo śladów po sokch z drzew i śladów po kocich łapach Po umyciu mogliśmy ocenić rzeczywisty stan lakieru... Widać że było co robić Maska poszła na pierwszy ogień: Następnie nadkola itd. itd :D Teraz porcja moich ulubionych fotek w kombinacji "przed/po". Jak tak się przyjrzeć to jakąś tam różnicę widać ;) Tu juz ostatnie dopieszczenia No i oczywiście kwiatek dla właścicielki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 :u :u jaka róża :shock: :u brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Artur świetna praca :) i ładne studio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 No chłopaki ! Gratuluje ! Oby tak dalej i powodzenia przy następnych projektach :u Co poszło na LSP ? No i jakieś fotki całego auta by się przydały. PS. Tak czułem że to Arturo :) PS2. Może jakieś fotki studia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no i brakuje info co poszło na LSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no i brakuje info co poszło na LSPJuz sie poprawiamy, ogolnie Cooli 476 da taki szklany polysk, oczywiscie cos tam kabinowalismy roznymi woskami ale ostatecznie Colli 476 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Wyszło bardzo ładnie, pozazdrości roboty, widać też że właścicielka dostała nie jedną a dwie róże :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 No Panowie, po raz kolejny jestem pod wrażeniem :u Mam nadzieję, że następnym razem jak będę w Gdyni odwiedzę Was w Waszej siedzibie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ja z projektu Laguny lubie te zdjecie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to chyba Ty miałeś taką wenę, co? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to chyba Ty miałeś taką wenę, co? :lol:No tak dopalacze w postaci czekolady i sreberko zostalo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 myślałem żę po wiaderko albo innym skunie :-t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Powiedzcie, bo jestem ceikaw czy oklejaliście auto taśmą czy tak jak widać na fotkach zupełnie nic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Powiedzcie, bo jestem ceikaw czy oklejaliście auto taśmą czy tak jak widać na fotkach zupełnie nic??Auto bylo oklejane ale do zdjec jednak bez tasmy wyglada lepiej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Powiedzcie, bo jestem ceikaw czy oklejaliście auto taśmą czy tak jak widać na fotkach zupełnie nic??W miarę potrzeb-gumy przy słupkach obklejaliśmy bo nawet małym padem jest spore prawdopodobieństwo zahaczenia o uszczelkę a w pozostałych miejscach przy precyzyjnym prowadzeniu maszyny nie było takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Zastanawiałem siębo Sebba kiedys wspominał że nie okleja, chyba że mi się coś pomyliło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Zastanawiałem siębo Sebba kiedys wspominał że nie okleja, chyba że mi się coś pomyliło ;)Wsio zalezy od auta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nie no jasne, wychodzi na to że człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 http://www3.picturepush.com/photo/a/518 ... 2005/K.jpg no na tym foto auto wygląda naprawde kozak, nie ma sie do czego przyczepić, a i zasady BHP są przestrzegane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 a i zasady BHP są przestrzegane ;)Oczywiscie kawa z Orlena obowiazkowo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Super praca, gratuluje efektów :u No i gratuluje rozpoczęcia działalności, oby żyło Wam się lepiej a aut do zrobienia było pod dostatkiem :u Dołączę się do prośby Marcina - pokażcie lokal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 zasady BHP są przestrzegane ;) Domyślam się że chodzi o "słuchawki" Marcina ;) No a jakżeby inaczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Dokładnie tak ;) Przynam się, że nie mam takich i niedy nie korzystałem, ale zaopatrzę się bo w końcu zdrowie najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nie mieliście problemu na masce z odbitkami lakieru po kamieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nie mieliście problemu na masce z odbitkami lakieru po kamieniach? Nie mieliśmy ponieważ poprawek lakierniczych nie robimy :) Jak jest jedna czy dwie, można użyć zestawu naprawczego od dealera ale jak jest ich 10 czy 15 to trochę inny typ usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi