muzycom Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam! Znajomych z branży, bo wiedzę ich tu sporo. :D Piękne Panie :D Witam też osoby, które jeszcze mnie nie znają. Mam na imię Łukasz i na co dzień pracuje w firmie Lederzentrum. Zajmuje się skórą i rozwiązywaniem Waszych problemów z jej użytkowaniem. Mam nadzieje, że czekają mnie tu ciekawe dyskusje. Jeszcze raz pozdrawiam! Jakoś tak oficjalnie wyszło :@) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Czesc Lukasz, super ze zawitales wreszcie ktos z bogatym doswiadczeniem skorowatym :mrgreen: takiego nam trzeba bylo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 No o wilkach mowa. :D No witam Sebastianie. Dzięki za info ze skórką, bo już myślałem ze starość nie radość (pomroczność). Nie mogłem znaleźć przycisku od postów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Siema :) Teraz muszę kupić samochód ze skórkowaną tapicerką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam Łukaszu :) brakowało nam tu Ciebie :u po naszej ostatniej rozmowie telefonicznej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam gorąco, ostatnio oglądałem Wasz kanał na YT, dużo przydatnych informacji, przedstawionych przystępną formą :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 3 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Szczerze to czekałem na tą chwile , fajnie że zawitałeś do nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 również witam ;) ostatnio oglądałem Wasz kanał na YTi ja muszę przejrzeć przed sezonem wiosennym :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam serdecznie, ponownie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Cześć Łukasz :-h Czytałem ostatnio Twoje porady na jeep.org w temacie: czyszczenie tapicerki + renowacja skóry :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 również witam! :D mielismy okazje kilka krotnie rozmawiać przez telefon :) wiele cennych w skazówek, odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu :u Co do firmy Lederzentrum to oby wiecej takich :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dzięki za miłe przyjęcie. Tak jak pisałem, średnio nowy się tu czuje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi