SNB SWEDEN Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Auto stalo na pod churka bardzo dlugo nie uzywane, naklada finansowy bardzo niski, ale mlodym fanatykom motoryzacji trzeba pomagac, to troszke ogarnelismy te Hondzine niech sluzy Mycie zewna MAC 124 odpowiednik TR Fälgi Jetin B MAC 126 Schampo MAC 129 na muchole Korekta lakieru 1Z Medium Polish + flex +pomaranczowe pady 125 mm Lahega Cyclo zolte pady SNB +150 ACP IPA Colli 476 Wnetrze Gruvrent MAC 127 odpowiednik Finnese Opony MAC127+ Po umyciu glinkowaniu i osuszeniu lakier wygladal calkiem dobrze i jeszcze srebrny to jazda na luzie :ymhug: Cos na 50/50 Drobne otarcia Po uplywie tzw odpowiedniego czasu auto znowu pworocilo do stanu w jakim mozna sie pokazac na miescie :u Dach wyszedl nam super Wiec autko wyszlo wzglednie dobrze, nnowy wlasciciel zadowolony :u Tak jak wczesniej wspomnialem jest to ostatni projekt,nadszedl czas na mlodych i preznych tego forum, a Ja znalazlem sobie inne wyzwanie ide sobie na emeryture :mrgreen: , dzieki za mile komentarze do wczesniejszych projektow one zawsze poprawiaja samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 No muszę Ci powiedzieć Seba, że się nie przyłożyłeś. Zupełnie nie. Ja rozumiem, że srebrny to jazda na luzie, ale, no jasny gwint, Seba, musisz się koniecznie poprawić w jakimś jeszcze jednym projekcie. No proszę, proszę, proszę :ympray: :D A tak poważnie, Seba, no co tu dużo gadać, nowe życie Honda dostała. Tak wyszło :u Jak zawsze. Jednak co amator, to amator ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Taaak,Seba teraz skręci snusa,popatrzy w lewo potem w prawo, wynajmie jezioro i będzie łowił ryby ;) albo otworzy nowy salon masażu tylko o innym "profilu" :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 W końcu wrócił mistrz i się dzieje :u Seba ty prałeś dywany na podłodze>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 W końcu wrócił mistrz i się dzieje :u Seba ty prałeś dywany na podłodze>?? Mistrzow to Tu wielu :u Nie pralem jedynie odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 No taki młody a na emeryture chce uciekać. Na zakończenie Honda, może raczej pasowałoby tu jakieś Lambo czy inny super sprzęcik. Jak zawsze ładnie wyszło!! Przychyle się do słów Moniki, niech to nie będzie ostatni raz [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 No taki młody a na emeryture chce uciekać. Na zakończenie Honda, może raczej pasowałoby tu jakieś Lambo czy inny super sprzęcik.A czy Lambo,Pagani itd sa wyznacznikiem zdolnosci czlowieka? Mysle ze latwiej zeby polamac na Trabancie niz wloszczyznie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Oczywiście że włoszczyzna czy inna cho..a nie jest wyznacznikiem Twoich czy kogo kolwiek umiejętności, ale tak sobie pomyślałem że na wiosnę miłoby było coś takiego zobaczyć, a w Polsce cierpimy na deficyt takich autek hehe ( czy coś tam coś tam) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Sebastian, coś ty tam gruvrentem robił ? Ja znam trochę inne przeznaczenie dla tego środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Czasem to aż trudno uwierzyć, że to ten sam samochód :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Sebastian, coś ty tam gruvrentem robił ? Ja znam trochę inne przeznaczenie dla tego środkaGruvrent mozna odpowiednio rozcienczas i mozesz uzywac do dywanikow gumowych,plastikow,opon itd Kempus plany moze zaczne amatorsko w szachy pogrywac :) Fonnes z detailingu to nie odchodze ide jedynie w czas spoczynku :u trzeba mlodym ustapic niech tworza forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Gratulacje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Pożartować nie można :D spok ojnie Seba. Mam charakterystyczne poczucie humoru, jeśli Cię uraziłem do przepraszam ;) Spoko ja fochow nie strzelam:-D. I standardowo skladanka qcuRRnf_HO8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No nareszcie jakiś japoniec :u Brawo Seba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Sebba, Ale musisz przyznac, iz Colli to wosk do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Sebba, Ale musisz przyznac, iz Colli to wosk do wszystkiego. Zgadzam sie w 100% identycznie jak Ja \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi