Gość Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Szef każe się przywitać to się witam. W środę oddaję auto na odświeżenie lakieru i od tej pory będzie dopieszczane regularnie :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Cześć Rafale :-h Może parę słów o sobie? Skąd jesteś, etc.? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jestem z Pruszcza Gdańskiego. Co tu dużo o mnie mówić. Jestem maniakiem VW i uwielbiam czyste i zadbane auta. Jeżdzę VW Borą. Lakier na niej wygląda mniej więcej tak. Ogółem w skrócie, brak głebszych rys, ale widać dużo szczoty. Poprzedni właściciel dbał, ale jak widać nie do końca jak należy: Ale niedługo przejdzie mam nadzieje profesjonalną renowację w SNB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Hejka ;) etc.?np. jakie auto oddałeś na odświeżanie, opcjonalnie fotka do tematu "jak wyglądasz?" :D Miłego pobytu na forum edit: dobra, auto już wiemy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Czesc Rafal Szef nie kaze tylko prosi :mrgreen: Asz w morde sie mnie to SNB Gdynia rozszalalo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Cześć Rafał! Miło że się zalogowałeś :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Cześć :) Matko co to za felgi? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 witamy! dobra boróvwka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witamy na forum Dobra fela :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witaj!!!! :-h Dołączę się do chóru - dzizus!!!! co za felgi!!! x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Cześć :) Matko co to za felgi? :shock:z Lexusa :) Witamy na forum Rafał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Cześć :) Jestem z Pruszcza Gdańskiego.Powiadasz na VW Manie masz niedaleko? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi