trdm Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich Jestem zupełnie zielony, ale obiecuję czytać, nie zadawać głupich pytań, skompletuję preparaty i pokażę co wyszło na wołowinie. trafiłem tu z forum o ...kawie dzięki Mariuszowi (marctwain) Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witamy kawosza ! Czekamy na pytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć. Fajnie, że jesteś :) W HP mamy maciupeńki forumik kawowy. A ten Szynka co nade mną to pije tylko smakową - whisky. :f Ale zdjęcia robi przyjemne, jak to inżynier Karwowski Stefan mawiał. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witamy. I zachęcamy do zadawania pytań w odpowiednich działach ;) A forum kawowe fajne, Mariusz mnie na nie nakierował :u Ale ja tam dopiero raczkuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć Janusz!!! Detailing + kawa to fajne połączenie - widać to na naszym forum ;) Ja, dzięki Mariuszowi, też stałem się kawoszem-smakoszem :lol: Co prawda, nie dojrzałem jeszcze do prawdziwej kolby ale...... wszystko przede mną. Póki co automat , bom leń ;) Aaaaa.... zapomniałem że to forum o pielęgnacji aut. W tej dziedzinie jestem prawie takim samym amatorem jak w kawie, ale zawsze z chęcią podzielę się wiedzą i doświadczeniami :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witamy Janusz na naszym skromnym forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witka Janusz :) Zadawaj wszystkie pytania jaki przyjdą Tobie na myśl, bo jak to mówią kto pyta nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć, witamy serdecznie i namawiamy do zgłębiania swojej wiedzy :-bd :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam. Na forum kawę o 6 rano już sie pije ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trdm Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzięki za takie przywitanie. Jak Zosia zaśnie, skończę czytać działy które zacząłem w biurze....te dla początkujących rzecz jasna. Zosia = kobieta mojego życia, ma prawie półtora roku i uwielbia robić plamy na tapicerce ;)...takie hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja też mam Zosię, ale ma już 12. A Aniela 18 miesięcy :) No i Staś -10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trdm Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ...ja dość późno zacząłem się reprodukować. Ale kopia wyszła dobra, nawet pieprzyk ma w tym samym strategicznym miejscu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 :lol: :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siema , bynajmniej nie ściema :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saet Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Wcześniej jakoś przeoczyłem to przywitanie. Witam. Miło wiedzieć, że na forum jest ktoś z tego samego miasta. (o ile dobrze zrozumiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trdm Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 zrozumiane dobrze ;) też się zastanawiałem czy przypadkiem się nie znamy. o-ka to dziura straszliwa, wszyscy się znają z widzenia prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi