Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I to ostatni projekt na forum:) jak zawsze dużo potu się polało Felgi z passata b6 r36 pełna renowacja , prostowanie,wycinanie otarć, podkład epoxyd>akrylowy > baza i lakier DUPONT, i na deser musiałem odciąć mały rancik i spolerować żeby było alles orgianales :P do dnia dzisiejszego nie wiem jak mi to się udało :D ale 2 piwa musiałem na odwagę wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No gdzie... oglądać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Miodzio ładnie połozony lakier, i ten rancik robi wrażenie, pytanie tylko jak długo właściciel zachowa taki wygląd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 poprostu lux :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ranty - rewelacja :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Robota pierwsza klasa!! ale na miłość boską kto tym jeździ??? zabronić dawać auto,rower kupić i niech po dziurach jeździ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jak to kto? Francuzi =)) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Renowacja pierwsza klasa. I dopisuję się po pytaniami kto tym jeździ - jak można tak zmasakrować felgi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi