marctwain Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Zakładam temat - przyda się dla tych co pierwszy raz. Ile pasty nakładacie-żeby nie za dużo? Jak - w X czy punktowo? Punktujecie element padem z nałożoną pastą przed uruchomieniem? Kiedy czyścicie (podczas pracy)? Czym czyścicie? W czym "kąpiecie" na fajrant? :D Ja nakładam trzy "kropy" takie po pół cm. Potem na element i obszar do "obróbki" przykładam. Ruszam z 1 do rozprowadzenia i potem 4,5.(DA). Nie mam do czyszczenia nic specjalnego na razie-szczotka do zębów służy. Kąpiel w wodzie ciepłej z "Jeleniem". Chętnie się dowiem jak to jest u Was. Może coś nie tak robię :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja dawalem 3 kropki SSR 3 na pad 7" i chyba to za malo - potem robilem cienka sciezke dookola i lepeij dawalo, 3 kropki daje na 4 " pady LC. DA rozprowadzam SSRy na 3 biegu, pracuje na 4-6. Po robocie wuiaderko i woda, mydlo szare delikatnie pazurkami czyszcze z twardych past czasem szczoteczka do zebow delikatnie sie wspomagalem. Plukanie, odciskanie nadmiaru wody i suszenie na reczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A ja daje 3-5 kropek takich 5mm. na pad 150mm Co do szczotkowania, to w trakcie pracy odpylam szczoteczką do dłoni A pranie ręczne Ludwikiem i obfite płukanie z wyciskaniem i na kaloryfer jak było zimno, a teraz pod lampą halogenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi