mar_1981 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 476 chyba. Mam ten wosk i jest całkiem przyjemny w pracy. Przy dobrze przygotowanym lakierze utrzymał mi się w zimie ok 2,5 miesiąca. Niestety samochód został sprzedany więc nie wiem jak długo by potrzymał. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Saddam, z Collinite 476s będziesz zadowolony :u W okresie wiosenno letnio jesiennym wytrzymał 5,5 miesiąca i jeszcze sobie sympatycznie siedział :shock: Zimę u mnie przetrzymuje - ale wiadomo - różnie to jest. Jak dla mnie to wosk no.1 jeśli chodzi o szybkość przygotowania - wystarcza mu porządne glinkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 476, offkoz mialem na mysli :P chory jesem to i nie widze co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ma ktoś pomysł na te kratki od głośników w drzwiach :roll: APC szczotka mięka, pędzelek a tam dalej widać brud :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zdjąć boczek. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi