marctwain Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Taki opryskiwacz zamówiłem za punkty na orlenie. Do pre washa. Nie wiem jak się sprawdzi w agresywnych środkach, marolex z NAAC trzyma już od lata i nie cieknie. http://www.e-centrumogrodnicze.pl/produ ... -1541.html Ktoś używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Też ostatnio chodził mi po głowie opryskiwacz ciśnieniowy. Taki mniejszy, 2l i większy, 12l do zadań specjalnych. Tego Marolexa chwalą dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Krzysiek chyba ma. I też chwali. Zawsze to mnie roboty. Rozcieńczasz na miesiąc -dwa spokój. Nie wiem jak ta gardena wytrzyma "żrące". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ja Marolexy brałam właśnie od Krzyśka. I u mnie też wytrzymują NAAC :u Taki ciśnieniowy też mam 1,5l. Ten: http://www.autodetailingshop.pl/Marolex ... us-38.html Ta Gardena fajnie wygląda. i 5 litrów tak optymalnie moim zdaniem. Nie za dużo, nie za mało. Kiedy będziesz ją testował? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzisiaj odebrałem. Fart. Przed Świętami. Fajna, od razu rozrobiłem Orange pre wash'a. Jakieś 700ml i reszta woda, na 5l. Ta rączka służy jako nosidło (poza paskami), jako klucz do odkręcania wlewu i jako pompka :lol: Łatwiutko się pompuje, ma dość długi wężyk do lancy. Dyszka regulowana jak w marolexie. Przycisk na rączce - on/off. Kosztowała 22.000.... punktów Vitay. :lol: Już mi się podoba. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Grilla weekendowego dorzucili gratis? ;)) I jak nanosi się pre-wash? Fajny, równy strumień? Duży zakres regulacji na dyszy? Spienia trochę płyny czy wylatują "czyste"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Grill w gratisie. :lol: Nanosi równo, raz napompowana oblatuje spokojnie dookoła. Spienia. Orange PW sam jest trochę szamponowaty. Więc nie wiem. regulacje są dwie: dyszka i jakieś pokrętło na uchwycie. Dzisiaj zobaczę na mondku. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj odebrałem. Fart. Przed Świętami.Fakt, na Śmigus Dyngus jak znalazł!!! :)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Pytanie jak długo wytrzymają uszczelki w kontakcie z chemią i czy da się je ewentualnie wymienić czy dokupić. Ogólnie wrażenie robi dobre :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Myślę, że uszczelki czy inne "spare parts" są do dostania. Znana firma. Z chemią typu kwasowe, bezkwasowe (zasadowe) nie będę eksperymentował. Mam od tego marolexy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co sądzicie o takim sprzęcie?? Czy jest lepszy/gorszy od Marolexa ?? http://allegro.pl/kwazar-opryskiwacz-ci ... 28812.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ciężko wyczuć. Mam kwazara kilka lat - więcej niż 6, ale do chemii na ogródek. I działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 U mnie też Kwazar działa już chyba 5 lat bez problemów. Gardena IMHO to firma droga i przereklamowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No to szykuje się nowy zakup, bo meczy mnie rozrabianie piany za każdym razem, a tak będzie raz a dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi