Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich bardzo gorąco! Mam na imię Dawid i jestem z Górnego Śląska a dokładnie Świętochłowice. Nie posiadam jeszcze galerii mojego autka ale w najbliższym czasie postaram się nadrobić. Autko moje to BMW E39 525 TDS z chipem (jest teraz jakieś 190km) kolor cosmoschwartz II, felga 19" wzór S95 ori BMW z E65, zawieszenie gwintowane TAT, i pakiet dodatków AC-Schnitzer'a (blenda tylnej szyby, dokładka przód zderzaka, lustereczka i środek listwy aluminiowe). Ogółem zadbana z skórą klimą elektryka itp. Mam nadzieję że tutaj na forum dowiem się jak zadbać o lakier i wyeksponować mój samochodzik. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witaj pewnie sie dowiesz male co nie co :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Miło powitać ;) zapraszamy do czynnego udziału na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witamy na forum Dawid ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witamy kolegę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Cześć, witamy na forum :-h Z opisu wynika, że posiadasz kawał interesującego autka, jeśli chcesz o nie zadbać - trafiłeś w dobre miejsce :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witaj!! Widzę wysyp beemek ostatnio ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To dobrze. W końcu porządne wozy :ymcowboy: Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi