SNB SWEDEN Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ja osobiscie akurat mam dostep do szczotek firmy robiacej maszyny Cyclo maja w swojej ofercie szczotki wlasnie do tych maszyn sa okragle dobrze sie trzymaja w rece i wlosie roznej twardosci dobrze sobie radzi zarowno z plastikami jak i tapicerkami. Jakiego APC uzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wstyd się przyznać, ale nie mam żadnego APC. Tylko dedykowane. Do plastików używam nielsena finnese-ze zwykłą gąbką kuchenną dwustronną, potem wycieram mf. Ale szczotkę jakąś widzę, że muszę kupić. Miękką pewnie (tutaj pytanie do sebby-do specyfików do skóry, których próbki dostałem chyba jest potrzebna). A tak na marginesie, będę wdzięczny za polecenie APC. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 My w naszej firmie do czyszczenia plastików i zruszenia brudu na tapicerce używamy "szczotek " do ubrań z bardzo miękkim włosiem do plastików i troszkę twardszym do tapicerek, sprawdzają się na 100% i wszyscy są zadowoleni. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Wstyd się przyznać, ale nie mam żadnego APC. Tylko dedykowane. Do plastików używam nielsena finnese-ze zwykłą gąbką kuchenną dwustronną, potem wycieram mf. Ale szczotkę jakąś widzę, że muszę kupić. Miękką pewnie (tutaj pytanie do sebby-do specyfików do skóry, których próbki dostałem chyba jest potrzebna). A tak na marginesie, będę wdzięczny za polecenie APC. ;)Jesli twoja skora jest mocno brudna to bym uzyl miekkiej szczotki jesli jest w dobrej kondycji wybral bym zwykla mikrofibre mysle ze starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 No to pójdzie zwykła MF. Skóra wygląda nieźle. Tak mi się wydaje. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 4 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja mam tak ze zawsze używam bardzo miękkiej szczoteczki plusem jest to że podczas czyszczenia nie wcieramy środka w strukturę skóry a pienimy środek potem mocnym ruchem wycieram suchą mikrofibrą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A jaką masz szczotkę, zdjęcie, link, cokolwiek. :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja używam kuchennej gąbki. A APC? Mam z Nielsena, oraz mam z Poorboy's. Który lepszy? Ciężko stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ja wczoraj zakupiłem w Realu taką do butów z miękkim czarnym włosem, wygląda na naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Taka strasznie mięciutka? Dla niemowlaków?Mam ze dwie i do głowy mi nie przyszło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ale ze szczotki czy dzieciom? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 W Wa-wie jest gość, Baryliński, który robi szczotki z naturalnego włosia na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No jest rzeczywiście, w Śródmieściu na Poznańskiej 26, przy "pigalaku" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wiesz, ja wiem o nim z Toolbox w TVN Turbo. Może warto by było tam podejść do niego i zagadać go o jakieś szczotki dla nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Będę jutro to zajrzę. Przy okazji na pigalak wpadnę za jakąś starą wędzonką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 To kup więcej i wyślij mi na domowy... O wędzonce mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Marctwain, byłes u Barylinskiego od szczotek ręcznie szytych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jakoś ciągle zapominam. Ale zapiszę i podjadę w końcu. Co prawda rzadko szczotek uzywam, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Może by nam coś do skóry wymyślił. Skóry/alcantary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi