Jump to content

Szczotki do wnętrza.

SNB SWEDEN

Recommended Posts

Ja osobiscie akurat mam dostep do szczotek firmy robiacej maszyny Cyclo maja w swojej ofercie szczotki wlasnie do tych maszyn sa okragle dobrze sie trzymaja w rece i wlosie roznej twardosci dobrze sobie radzi zarowno z plastikami jak i tapicerkami.

Jakiego APC uzywasz?

Wstyd się przyznać, ale nie mam żadnego APC. Tylko dedykowane. Do plastików używam nielsena finnese-ze zwykłą gąbką kuchenną dwustronną, potem wycieram mf. Ale szczotkę jakąś widzę, że muszę kupić. Miękką pewnie (tutaj pytanie do sebby-do specyfików do skóry, których próbki dostałem chyba jest potrzebna). A tak na marginesie, będę wdzięczny za polecenie APC. ;)

My w naszej firmie do czyszczenia plastików i zruszenia brudu na tapicerce używamy "szczotek " do ubrań z bardzo miękkim włosiem do plastików i troszkę twardszym do tapicerek, sprawdzają się na 100% i wszyscy są zadowoleni. :mrgreen:

Wstyd się przyznać, ale nie mam żadnego APC. Tylko dedykowane. Do plastików używam nielsena finnese-ze zwykłą gąbką kuchenną dwustronną, potem wycieram mf. Ale szczotkę jakąś widzę, że muszę kupić. Miękką pewnie (tutaj pytanie do sebby-do specyfików do skóry, których próbki dostałem chyba jest potrzebna). A tak na marginesie, będę wdzięczny za polecenie APC. ;)

Jesli twoja skora jest mocno brudna to bym uzyl miekkiej szczotki jesli jest w dobrej kondycji wybral bym zwykla mikrofibre mysle ze starczy

• Administrator

Ja mam tak ze zawsze używam bardzo miękkiej szczoteczki plusem jest to że podczas czyszczenia nie wcieramy środka w strukturę skóry a pienimy środek potem mocnym ruchem wycieram suchą mikrofibrą .

• 3 months later...