SNB SWEDEN Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Pacjent to odkryjemy pozniej, auto cale czarne wlacznie z felgami czrny mat,wlasciciel fanatyk czerni. Mycie standard Nielsen,Solkem Glinka-jakas biala :) Pasty i Pady S17 +zolty i niebieski ale efekt nie byl dobry wiec zmiana na S10+zolty pad 125mm, auto jedynie czesciowo rozpoczete a wlasnie dzis doszla paczka z padam MS wiec potestujemy nowe kombinacje w poniedzialek Troszke zdjec dla przedsmaku Przedni blotnik zrobiony ale bez wosku S10+zolty 125mm LG+czarny miekki 150mm wyszlo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Hmmmmmmmm mnie najbardziej interesuje co to może być za samochód zgadujemy ? Efekt jak zwykle super ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 I piszesz, że z czytania się bierze.... elegancko jak zwykle. ;) A auto- nie wiem. Nie szosowe typowo. Jakoś na boku rura i wysoki zawias... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 I piszesz, że z czytania się bierze.... elegancko jak zwykle. ;) A auto- nie wiem. Nie szosowe typowo. Jakoś na boku rura i wysoki zawias... Oczywiscie ze z czytania sie bierze:) Auto to Trabant Cross GTX Evo 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Że jaki..... zdjęcia poproszę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 sebba75, nie będę oryginalny i powiem: zarabiaszczo - jak zawsze :) nie ma to jak czarny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Mirek wszystko przed Tobą w weekend. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Brakuje mi tu zdjęcia całego autka... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Mirek wszystko przed Tobą w weekend. ;)Tiaaaa...... kupa deszczu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 HEHEHEHEHE Sebcio widzę że czytamy i oglądamy te same rzeczy :twisted: Jak zawsze Profi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 16 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no ładnie ładnie Projekt Gangsta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mowilem ze bedzie ciag dalszy Troche sie staralem nawet artykul czytalem w gazecie na temat polerowania ale nie wiem czy dobrze wyszlo :( Prawa strona auta obok klamki Pozniej bylo drugie mycie szmpon Nielsena I efekt koncowy osiagneity mega hiper piper woskowi Tak ogolnie mi to wyszlo Prawe przednie drzwi po korekcie i wosku Ale wosk nalozylem tak naprawde ten :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ekstra ;) tylko (nie wiem czemu) zymola nakłada się nie koliście. Nie wiem na czym polega różnica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Fajne auto i gitesowo wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Wyszło fajnie, tylko ja dalej nie mogę zajarzyć co to za samochód :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Wyszło fajnie, tylko ja dalej nie mogę zajarzyć co to za samochód :( CHEVROLET Trailblazer LTZ 4 rok prod 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wyślij mi też tę gazetę. Chętnie coś poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wyślij mi też tę gazetę. Chętnie coś poczytam.Jasne to artykul oparty na ksiazce "zrob to sam" Adam Slodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Wyślij mi też tę gazetę. Chętnie coś poczytam.Jasne to artykul oparty na ksiazce "zrob to sam" Adam Slodowy A to musze sie dokopoac do starych ksiazek z dziecinstwa bo mialem 2 takie dosc obszerne ksiazki p.Adama ;) i do lektury :roll: seabba75 jak na taki hiper piper i wogole wosk w aerozolu to marnie wyszlo ale poprawiles zimolem i juz widac ze sumiennie czytales gazete :D zajebiste lustro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi