SNB SWEDEN Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Pacjent to odkryjemy pozniej, auto cale czarne wlacznie z felgami czrny mat,wlasciciel fanatyk czerni. Mycie standard Nielsen,Solkem Glinka-jakas biala :) Pasty i Pady S17 +zolty i niebieski ale efekt nie byl dobry wiec zmiana na S10+zolty pad 125mm, auto jedynie czesciowo rozpoczete a wlasnie dzis doszla paczka z padam MS wiec potestujemy nowe kombinacje w poniedzialek Troszke zdjec dla przedsmaku Przedni blotnik zrobiony ale bez wosku S10+zolty 125mm LG+czarny miekki 150mm wyszlo tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Hmmmmmmmm mnie najbardziej interesuje co to może być za samochód zgadujemy ? Efekt jak zwykle super ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 I piszesz, że z czytania się bierze.... elegancko jak zwykle. ;) A auto- nie wiem. Nie szosowe typowo. Jakoś na boku rura i wysoki zawias... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 I piszesz, że z czytania się bierze.... elegancko jak zwykle. ;) A auto- nie wiem. Nie szosowe typowo. Jakoś na boku rura i wysoki zawias... Oczywiscie ze z czytania sie bierze:) Auto to Trabant Cross GTX Evo 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Że jaki..... zdjęcia poproszę :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 sebba75, nie będę oryginalny i powiem: zarabiaszczo - jak zawsze :) nie ma to jak czarny ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Mirek wszystko przed Tobą w weekend. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Brakuje mi tu zdjęcia całego autka... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Mirek wszystko przed Tobą w weekend. ;)Tiaaaa...... kupa deszczu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 HEHEHEHEHE Sebcio widzę że czytamy i oglądamy te same rzeczy :twisted: Jak zawsze Profi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted May 16, 2010 Administrator Report Share Posted May 16, 2010 no ładnie ładnie Projekt Gangsta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 Mowilem ze bedzie ciag dalszy Troche sie staralem nawet artykul czytalem w gazecie na temat polerowania ale nie wiem czy dobrze wyszlo :( Prawa strona auta obok klamki Pozniej bylo drugie mycie szmpon Nielsena I efekt koncowy osiagneity mega hiper piper woskowi Tak ogolnie mi to wyszlo Prawe przednie drzwi po korekcie i wosku Ale wosk nalozylem tak naprawde ten :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ekstra ;) tylko (nie wiem czemu) zymola nakłada się nie koliście. Nie wiem na czym polega różnica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Fajne auto i gitesowo wyszło :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Wyszło fajnie, tylko ja dalej nie mogę zajarzyć co to za samochód :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 Wyszło fajnie, tylko ja dalej nie mogę zajarzyć co to za samochód :( CHEVROLET Trailblazer LTZ 4 rok prod 2002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Wyślij mi też tę gazetę. Chętnie coś poczytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 18, 2010 Author Report Share Posted May 18, 2010 Wyślij mi też tę gazetę. Chętnie coś poczytam.Jasne to artykul oparty na ksiazce "zrob to sam" Adam Slodowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Wyślij mi też tę gazetę. Chętnie coś poczytam.Jasne to artykul oparty na ksiazce "zrob to sam" Adam Slodowy A to musze sie dokopoac do starych ksiazek z dziecinstwa bo mialem 2 takie dosc obszerne ksiazki p.Adama ;) i do lektury :roll: seabba75 jak na taki hiper piper i wogole wosk w aerozolu to marnie wyszlo ale poprawiles zimolem i juz widac ze sumiennie czytales gazete :D zajebiste lustro :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts