Tomasz Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Witam was moi mili, to mój ostatni projekt w tym roku kończący sezon felg ;) i pracą z felgami na stałe ..... Felgi z kraju kwitnącej wiśni 2-3 kompletów w Polsce !!! Firma : WORK model; Rezax 19 cali Przód 8.5 cali Tył 10 cali Felgi trafiły do nas z Krakowa, od Passata b6 Stan otarcia od krawężników lakier dość zniszczony. Nad felgami spędziłem kilka miesięcy dopracowując każdy szczegół żeby było po amatorsku ;) Operacja obejmowała pełen zakres usługi od Ado Z Felgi po dostarczeniu nam Mycie T&G oraz IronX Ranty po wypolerowaniu Rotory w podkładzie, podkład firmy DUPONT Po lakierowaniu Śrubkologia stosowana czyli cała sobota śrubka po śrubce :) nakrętka po nakrętce , czyszczenie x_x Sklejanie z uszczelnieniem Po całym dniu skręcania macania felgi trochę się ub.... Dzisiaj od rana felgi myte szamponem DG 901 który się do tego nadaje idealnie plus dla zabezpiecznia wosk coli 476. Do podkręcania wosku noxowy QD z MSZ No i smaczki :) CD. nastąpi to nie koniec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Piękne felgi jak i praca Tomku ! :) Powiedz mi - czemu nic nie robiłeś z wnętrzem felg ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 To znaczy z bębnami >?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 To znaczy z bębnami >??jo, z bębnami ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 Dostały porządną warstwę coli ;) jest to gołe aluminium i łapie wszystko co widać po zdjęciach ,na prośbę właściciela zostały w oryginalnym stanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Piekne, piękne. A czemu praca z felgami zakończona na stałe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 W tym roku usługi zawieszone, temat był poruszany :roll: :roll: tu i tam, teraz czas na odpoczynek :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Ale miodzo.. :ymdaydream: Odpoczynek od felg na stałe? Szkoda, tracimy porządnego amatora ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Porządna amatorska robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Pięknie wyglądają :u Ale roboty jest z takimi felgami.... :shock: A efekt... :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Przepiekna praca :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 A świstak siedzi i zawije je w te sreberka ... Super sreberka :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Tomek jesteś ^:)^ Mistrzem ^:)^ mów kiedy można liczyć na twoją usługę może moje chińczyki byś ogarną :?: :twisted: żeby wyglądały a nie tylko były :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 Dzięki Kuba, to takie naleśniki :lol: teraz się kula fajny komplet relacja w sobotę :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 1wszy raz dostałem foty od klienta :u na aucie szkoda że słońca brak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Szau ni ma, a szkoda jak dla mnie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 Ty idź na piwo Marcin bo musisz mieć %% żeby powiedzieć wyszło ok Widział bym lusterka i grill w kolorze rotorów ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Tomek może to kwestia gustu ale wydaje mi się że ten Pasek wyglądałby lepiej na całych srebrnych felgach. Robota super, efekt ładny ale jakoś nie pasi mi z tym autem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Jaaa.. Ale lalunia.. :ymdaydream: Tylko ja bym ją jeszcze na glebę położył. Jak ten Passek od Kanara swego czasu ukazywany ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Ty idź na piwo Marcin bo musisz mieć %% żeby powiedzieć wyszło okDla mnie koła w tym kolorze nie pasują do tego paska. Jakby był dużo niżej i felgi w innym kolorze to tak. Ale tak to średnio :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Tak jak mówiłam, felga jest przepiękna :u Ale podzielam zdanie obu Marcinów ;) Ten Pasek powinien mieć inną felgę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts