Lehto Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Tak sobie chodziłem po necie i trafiłem taką oto rotację, na sklepie są dedykowane pady i pasty polerskie. Czy ktoś to widział, albo słyszał ;) ? http://www.flexipads.pl/produkt/464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ciekawa nie powiem ciekawa- miałem/mam futro z flexipada - obaczymy może się skuszę jestem przed wyborem rotacji myślałem o makicie- ale ta wyglądem aspiruje do wyższej półki hmm... ale z pięknej miski nie da się pojeść zobaczymy może ktoś coś? może NOX cos nam napisze? bo od niego kupowałem futro- i widnieje jako dystrybutor @-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Bawiłem się futrem na Opelu z Deox2. Probuje na Opelu z Schol S03 i dam znać. Coś działa. Bardzo dobrze odprowadza ciepło. Czuć zapach welny w powietrzu podczas pracy. Co do Liquid Shine, nie wiem, ale jak będę na kupnie past, to sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Tony nam chodzi o rotację! :u przedzwońdo Macieja i zapytaj czy nie ściągnie na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Wygląda ciekawie, bo ergonomicznie. Mało trochę o parametrach napisali. Można im maila puścić. Pewnie odpiszą. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dla mnie wygląda jak jakiś model RUPES'a, Może być ciekawą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pogadam. Macka na razie nie ma w Katowicach. Ale dane ma bardzo zbliżone co Rupes, którego JJ. dzisiaj gdzieś odnalazł za około 660 zł w Anglii. I waga bardzo podobna. A kształt... Coś na kształt Flexa, którego Maciej miał u mnie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 tu jest zdaje się coś takiego, ale dużo taniej :D \m/ http://lare.pl/polerki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Polerki fajne ale nie widzę cen :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 nie bardzo zrozumiałem opis polerki EPL-31 - czy to jest maszyna typu DA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ceny są tylko trzeba wejść w link na ich stronie, który odsyła do sklepu netowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 na to wygląda że ta szlifierko polerka to DA, z biciem 3,5mm czyli mniejszym niż standardowe DA - może dlatego też że, można nią szlifować przed polerowaniem ;-) bo zwykłym DA z biciem 6mm lub większym to nie bardzo się poszlifuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi