Lehto Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Tak sobie chodziłem po necie i trafiłem taką oto rotację, na sklepie są dedykowane pady i pasty polerskie. Czy ktoś to widział, albo słyszał ;) ? http://www.flexipads.pl/produkt/464 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ciekawa nie powiem ciekawa- miałem/mam futro z flexipada - obaczymy może się skuszę jestem przed wyborem rotacji myślałem o makicie- ale ta wyglądem aspiruje do wyższej półki hmm... ale z pięknej miski nie da się pojeść zobaczymy może ktoś coś? może NOX cos nam napisze? bo od niego kupowałem futro- i widnieje jako dystrybutor @-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Bawiłem się futrem na Opelu z Deox2. Probuje na Opelu z Schol S03 i dam znać. Coś działa. Bardzo dobrze odprowadza ciepło. Czuć zapach welny w powietrzu podczas pracy. Co do Liquid Shine, nie wiem, ale jak będę na kupnie past, to sprawdze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Tony nam chodzi o rotację! :u przedzwońdo Macieja i zapytaj czy nie ściągnie na testy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Wygląda ciekawie, bo ergonomicznie. Mało trochę o parametrach napisali. Można im maila puścić. Pewnie odpiszą. :ymcowboy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Dla mnie wygląda jak jakiś model RUPES'a, Może być ciekawą opcją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Pogadam. Macka na razie nie ma w Katowicach. Ale dane ma bardzo zbliżone co Rupes, którego JJ. dzisiaj gdzieś odnalazł za około 660 zł w Anglii. I waga bardzo podobna. A kształt... Coś na kształt Flexa, którego Maciej miał u mnie w garażu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 tu jest zdaje się coś takiego, ale dużo taniej :D \m/ http://lare.pl/polerki.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Polerki fajne ale nie widzę cen :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 nie bardzo zrozumiałem opis polerki EPL-31 - czy to jest maszyna typu DA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 ceny są tylko trzeba wejść w link na ich stronie, który odsyła do sklepu netowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 na to wygląda że ta szlifierko polerka to DA, z biciem 3,5mm czyli mniejszym niż standardowe DA - może dlatego też że, można nią szlifować przed polerowaniem ;-) bo zwykłym DA z biciem 6mm lub większym to nie bardzo się poszlifuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts