SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Auto MB C 180 silnika jak bedzie widac dosc brudny przelot bruma okolo 200,000 km uzyte srodki Tar Remover,APC SNB,Vinyl dressing 3YNcAB2_zQg 42mRYw_DO0M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ładnie wyszło :). Dał byś film jak w trakcie działasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 opis jak zwykle wyczerpujący =)) może po kolei- nie wszystko na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 opis jak zwykle wyczerpujący =)) może po kolei- nie wszystko na raz? Tar remover,pedzelek,kercher,sprezone powietrze, suszenie MF,nalozenie VD no bardziej szczegolowo tak skaplikowanego procesu nie umiem opisac a prawa reka wycieralem VD po nalozeniu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 chodziło mi o użycie myjki i w jakim zakresie i o zalewaniu silnika- a bardziej łoptologicznie np: zalałem myjką- póxniej tarem spryskałem- myjką zmyłem apc ... coś w tym stylu- pamiętaj tutaj sami amatorzu :-$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 chodziło mi o użycie myjki i w jakim zakresie i o zalewaniu silnika- a bardziej łoptologicznie np: zalałem myjką- póxniej tarem spryskałem- myjką zmyłem apc ... coś w tym stylu- pamiętaj tutaj sami amatorzu :-$ Na suchy silnik nalozylem najpier TR+pedzelkowanie,kolejnie APC 50/50+pedzelkownie pozniej mycie niskim cisnieniem osuszanie powietrzem nalozenie VD po uplywie okolo 5 min wycieranie MF dobrze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 :ymhug: \:D/ @};- tak jest Milordzie! Robisz postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 :ymhug: \:D/ @};- tak jest Milordzie! Robisz postępy! Pochwalil prezesie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Widzisz Seba bo my proste ludzie jesteśmy i jak łopatologicznie nie wyłożysz to będziemy się dopytywać ;) Ładnie wyszło chociaż chciałbym kiedyś zobaczyć cały proces mycia silnika na filmiku/zdjęciach, bo pewnie tak jak ja wielu ma obiekcję co do lania wody na silnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Widzisz Seba bo my proste ludzie jesteśmy i jak łopatologicznie nie wyłożysz to będziemy się dopytywać ;) Ładnie wyszło chociaż chciałbym kiedyś zobaczyć cały proces mycia silnika na filmiku/zdjęciach, bo pewnie tak jak ja wielu ma obiekcję co do lania wody na silnik ;) OKi next time bede bardziej rozwiniety w opisywaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Widzisz Seba bo my proste ludzie jesteśmy i jak łopatologicznie nie wyłożysz to będziemy się dopytywać ;) Ładnie wyszło chociaż chciałbym kiedyś zobaczyć cały proces mycia silnika na filmiku/zdjęciach, bo pewnie tak jak ja wielu ma obiekcję co do lania wody na silnik ;) OKi next time bede bardziej rozwiniety w opisywaniu :)I w nagrywaniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 OKi next time bede bardziej rozwiniety w opisywaniu :) Dzięki wujek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi