SNB SWEDEN Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Auto MB C 180 silnika jak bedzie widac dosc brudny przelot bruma okolo 200,000 km uzyte srodki Tar Remover,APC SNB,Vinyl dressing 3YNcAB2_zQg 42mRYw_DO0M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ładnie wyszło :). Dał byś film jak w trakcie działasz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 opis jak zwykle wyczerpujący =)) może po kolei- nie wszystko na raz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 opis jak zwykle wyczerpujący =)) może po kolei- nie wszystko na raz? Tar remover,pedzelek,kercher,sprezone powietrze, suszenie MF,nalozenie VD no bardziej szczegolowo tak skaplikowanego procesu nie umiem opisac a prawa reka wycieralem VD po nalozeniu :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 chodziło mi o użycie myjki i w jakim zakresie i o zalewaniu silnika- a bardziej łoptologicznie np: zalałem myjką- póxniej tarem spryskałem- myjką zmyłem apc ... coś w tym stylu- pamiętaj tutaj sami amatorzu :-$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 chodziło mi o użycie myjki i w jakim zakresie i o zalewaniu silnika- a bardziej łoptologicznie np: zalałem myjką- póxniej tarem spryskałem- myjką zmyłem apc ... coś w tym stylu- pamiętaj tutaj sami amatorzu :-$ Na suchy silnik nalozylem najpier TR+pedzelkowanie,kolejnie APC 50/50+pedzelkownie pozniej mycie niskim cisnieniem osuszanie powietrzem nalozenie VD po uplywie okolo 5 min wycieranie MF dobrze? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 :ymhug: \:D/ @};- tak jest Milordzie! Robisz postępy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 :ymhug: \:D/ @};- tak jest Milordzie! Robisz postępy! Pochwalil prezesie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Widzisz Seba bo my proste ludzie jesteśmy i jak łopatologicznie nie wyłożysz to będziemy się dopytywać ;) Ładnie wyszło chociaż chciałbym kiedyś zobaczyć cały proces mycia silnika na filmiku/zdjęciach, bo pewnie tak jak ja wielu ma obiekcję co do lania wody na silnik ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Widzisz Seba bo my proste ludzie jesteśmy i jak łopatologicznie nie wyłożysz to będziemy się dopytywać ;) Ładnie wyszło chociaż chciałbym kiedyś zobaczyć cały proces mycia silnika na filmiku/zdjęciach, bo pewnie tak jak ja wielu ma obiekcję co do lania wody na silnik ;) OKi next time bede bardziej rozwiniety w opisywaniu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Widzisz Seba bo my proste ludzie jesteśmy i jak łopatologicznie nie wyłożysz to będziemy się dopytywać ;) Ładnie wyszło chociaż chciałbym kiedyś zobaczyć cały proces mycia silnika na filmiku/zdjęciach, bo pewnie tak jak ja wielu ma obiekcję co do lania wody na silnik ;) OKi next time bede bardziej rozwiniety w opisywaniu :)I w nagrywaniu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 OKi next time bede bardziej rozwiniety w opisywaniu :) Dzięki wujek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts