Sucre Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam Przedstawiam mój ostatni projekt jakim jest korekta lakieru na pięknym leonie w pakiecie Top Sport. Samochód i jego kolor robią niesamowite wrażenie, ten model seata zawsze mi się bardzo podobał. Właściciel tego egzemplarza jest użytkownikiem naszego forum, więc samochód na pewno będzie przez długi czas prezentował się tak jak obecnie, czego mu życzę bo widać że samochód to jego oczko w głowie :good: Lakier jak widać na pierwszych zdjęciach, swirle i hologramy po nieumiejętnym polerowaniu. Polerowałem pastami megsa 105 i 205, następnie IPA, Poorboys Black Hole i Zymol Carbon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Lux.I praca (twardy lakier) i efekt na wozie. Czarny metalik zrobiony porządnie wygląda "przyciągająco". :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Właściciel tego egzemplarza jest użytkownikiem naszego forumA kto to? kto to? :D Świetna praca :u Jak nakładałeś BH, ręcznie, maszynowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kolejna świetna praca, brawo, brawo brawo :ymapplause: Podobają mi się obłe kształty Leona, czarny kolor po korekcie w słońcu wygląda obłędnie :u Jak sprawuje się połączenie BH i Z**** Carbon? Kolega to z forum, ale chyba nie naszego.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Doskoanaly rezultat jak to mlodzi mowia "zaje wykon" bardzo mi sie podoba tylnia klapa, jak to jury mowi jestem na TAK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-lolek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Różnica Przed i Po na fotkach 50/50 powala :mrgreen: Tył autka faktycznie kozak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Autko wyszlo soczyscie podoba mi sie :u ale zniesmaczylo mnie prawe lusterko a raczej pomarszczona carbonowa folia x_x poza tym odbicie wlepy leon clubu w zderzaku zajebiaszcze :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Czarna Dziura od PB robi fajną robotę, auto wygląda bardzo mokro - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 PB BH nakładałem das6 na miękkim padzie :D Dziękuje za wszystkie pozytywne opinie, mam nadzieję że w najbliższym czasie będę mógł się pochwalić kolejną relacją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ej, kolega.. ;) Jak sprawuje się połączenie BH i Z**** Carbon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No no Leonik sam w sobie jest mega fajnym autkiem (tak jak Tobie, mi też podoba się najbardziej w tej budzie) ale po zabiegu hmmmm REWELKA chłopaku na prawdę zacny efekt a mokro to jest nie ziemski już widzę miny ludzi przechodzących obok :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 JJ sorka :oops: Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać wytrzymałość tego połączenia. Właściciel z tego co wiem posiada szampon Durglossa 901 i CG Pro Detailer..więc myślę że wosk trochę poleży. Ale sam z ciekawości będę się dowiadywał jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Bardzo lubię ten model seata, naprawdę udane auto, słowa złego nie można powiedzieć. Ile tego ziarna w tym lakierze :D pięknie wyszedł. Jak widać nie było zbytniej masakry wcześniej. Ogólnie na Leonach się dobrze pracuje. Zastanawia mnie fakt iż ze na znacznie większej ilości Leonów 1 mieliśmy okazję pracować niż z drugą generacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi