Jump to content

Seat Leon 1.9 TDI Top Sport

Sucre

Recommended Posts

Witam

Przedstawiam mój ostatni projekt jakim jest korekta lakieru na pięknym leonie w pakiecie Top Sport. Samochód i jego kolor robią niesamowite wrażenie, ten model seata zawsze mi się bardzo podobał. Właściciel tego egzemplarza jest użytkownikiem naszego forum, więc samochód na pewno będzie przez długi czas prezentował się tak jak obecnie, czego mu życzę bo widać że samochód to jego oczko w głowie :good:

Lakier jak widać na pierwszych zdjęciach, swirle i hologramy po nieumiejętnym polerowaniu.

Polerowałem pastami megsa 105 i 205, następnie IPA, Poorboys Black Hole i Zymol Carbon.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kolejna świetna praca, brawo, brawo brawo :ymapplause:

Podobają mi się obłe kształty Leona, czarny kolor po korekcie w słońcu wygląda obłędnie :u

Jak sprawuje się połączenie BH i Z**** Carbon?

Kolega to z forum, ale chyba nie naszego.. ;)

No no Leonik sam w sobie jest mega fajnym autkiem (tak jak Tobie, mi też podoba się najbardziej w tej budzie) ale po zabiegu hmmmm REWELKA chłopaku na prawdę zacny efekt a mokro to jest nie ziemski już widzę miny ludzi przechodzących obok :lol: :twisted:

JJ sorka :oops: Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać wytrzymałość tego połączenia. Właściciel z tego co wiem posiada szampon Durglossa 901 i CG Pro Detailer..więc myślę że wosk trochę poleży. Ale sam z ciekawości będę się dowiadywał jak to wygląda.

Bardzo lubię ten model seata, naprawdę udane auto, słowa złego nie można powiedzieć.

Ile tego ziarna w tym lakierze :D pięknie wyszedł. Jak widać nie było zbytniej masakry wcześniej. Ogólnie na Leonach się dobrze pracuje.

Zastanawia mnie fakt iż ze na znacznie większej ilości Leonów 1 mieliśmy okazję pracować niż z drugą generacją.