marctwain Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Kupiłem w makro, za 8,50pln. Wygląda to tak: Rozpyla się jak aerozol, z ciśnieniem, tworzy na lakierze piankę, którą trzeba szybko wytrzeć mf. Nie zostawia smug, pod warunkiem, że nie robimy tego na słońcu. Chyba, że ktoś jest tak szybki jak ja :lol: Nie brudzi uszczelek, bardzo ładnie czyści i gładzi szyby. Pachnie też przyjemnie. Ze 20% , na oko poszło na całego mondka. Usunął ślady po wodzie. Auto było brudne, jak maska z postu Smart One. Umyłem szamponem Koch Glanzwachs (ph zmierzone 8.0). Jak się zachowa -nie wiem, nie liczę na wiele, ale może być ciekawie. A samochód po umyciu, wysuszeniu i nałożeniu Biloxxi looks like that: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mariusz, jest bardzo ładnie, szczególnie na 3 zdjęciu gdzie odbija się dom:-) Do regularnego stosowania co tydzień po myciu fajny środek. A może i trwały;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Zobaczymy ;) szczerze, to nie oczekuję za wiele. Ale jak jest to trzeba sprawdzić. Detailing to nie tylko woski za 400zł :ymcowboy: Wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a jak z przyciąganiem kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Detailing to nie tylko woski za 400zł :ymcowboy: Wszystko.Dokładnie! Ja nawet wiem, że jakbyś położył wosk za 400 zł to 3 zdjęcie i tak nie wyszłoby lepiej! Prawda jest taka, że kosmetyki same nie sprzątają! Grunt to regularność! Za parę stów można stworzyć/kupić kompletny zestaw kosmetyków klasy średniej o dobrej jakości, miłym zapachu, prostej aplikacji, który starczy nam na ładnych parę lat! Czego chcieć więcej! ;) Nie ma potrzeby ciągłego zmieniania, kombinowania z kosmetykami, poszukiwania/odkrywania optymalnych aplikacji nowych produktów. Niestety to wbrew jednej z zasad detailingu... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie widzę zwiększonego przyciągania kurzu. W normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi