SNB SWEDEN Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Napewno wiekszosc z Was juz zna te auto, staly klient od kilku lat i auto jest co rok na lato, ogolnie zadbane, malo zniszczone Mycie Tar Remover, Whell Cleaner, Crystal Wash Korekt lakieru jak na ponizszym zdjeciu, najpierw byla proba sama cyclo z S17+ ale to nie bylo to w 100% Kilka zdjec pogladowych z wygladu auta Krotki film jak wygladal przed wjazdem na myjnie -BfHZpXZHSQ No i mycie Po umyciu i oszuszeniu proba z sama cyclo Ewidentnie widac ze sama cyclo sobie nie da rade z ryskami a wydawalo sie ze taki zadbany, wiec przesiadlem na Flexa i tyle :u Bylo czerwono i ladnie LSP to ChG XXX opony Vinyl&Tyres Dressing(nowy zageszczony o zapachu cytryny dla wrazliwych :lol: ) Wiem nie dolozylem sie do opisu itd, ale emerytom musiecie wybaczac ze wzgledu na wiek :lol: jFg-S4yLOUE -sox4P2VdrE Jedyna rzecz jaka mi sie nie podobala to zniszczone felgi chrom czy co to jest odchodzi platami i tasma ochronna na zderzaku zniszczona ja bym zmienil ale :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Ciekawe auto ;) i ładnie nabrało świeżości. Cyclo wygląda na ciężką maszynę. Czy to, które wypożyczacie jest podobne? PS. widziałam bonusowe wipowskie videło z kocimi ruchami z radio Eska :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 Cyclo wygląda na ciężką maszynę. Czy to, które wypożyczacie jest podobne? PS. widziałam bonusowe wipowskie videło z kocimi ruchami z radio Eska :f Ta co dostaniesz z wypozyczalni jest inna nie posiada takiego duze silnika jak ta na zdjeciu wiec luz mysle ze waga okolo 3 kg PS A Ty zawsze musisz wsio wypaplac :oops: ysz te baby :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 PS A Ty zawsze musisz wsio wypaplac :oops: ysz te baby :lol:Wsio nie :D Zresztą Ty też paplasz :f Ta co dostaniesz z wypozyczalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Interesy na boku się kręcą :P Seba, jak zwykle :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 hMMMMM co tu dużo pisać dostałem wczoraj auto 3 miesiące stało u blacharza miesiąc u lakiernika :roll: pół dnia mycia auta i się udało ect Więc Seba Szacunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn za robotę :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 hah, nawet nie wiedziałem ze są takie kombiaki, no widzisz Seba, zawsze się czegoś nauczę ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 hah, nawet nie wiedziałem ze są takie kombiaki, no widzisz Seba, zawsze się czegoś nauczę ;-)A no widzisz mam jeszcze jeden taki pod opieka limonkowa wsciekla zielen :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Soczyście ten czerwony wygląda :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Jaką mocą dysponuje to auto? Czy jest to wersja z turbosprężarką? Czy po znaczkach mam szukać odpowiedzi? Wersja ZT-T (turbo) 190 (KM)? Robota bardzo dobra, chciałbym zająć się czerwonym autem i podziwiać ukryte w tym kolorze piękno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Pierwszy raz widzę takie autko, pewnie należy do straży pożarnej :D Wyszło bardzo ładnie i widzę że XXX to teraz jeden z Twoich ulubieńców (też go ostatnio na asterkę namazałem). Emeryturka służy :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 Jaką mocą dysponuje to auto? Czy jest to wersja z turbosprężarką? Czy po znaczkach mam szukać odpowiedzi? Wersja ZT-T (turbo) 190 (KM)? Robota bardzo dobra, chciałbym zająć się czerwonym autem i podziwiać ukryte w tym kolorze piękno. A bo Ja tam wiem jakos sie kula,a ZTT oznacza zaraz trzeba tankowac :lol: Pierwszy raz widzę takie autko, pewnie należy do straży pożarnej :D Wyszło bardzo ładnie i widzę że XXX to teraz jeden z Twoich ulubieńców (też go ostatnio na asterkę namazałem). Emeryturka służy :u :u Tak ten wosk lubie daje mi duzo przyjemnosci z paracy a emeryturka sluzy dobrze :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts