JJ. Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witajcie, Zakupiłem tą rączkę już jakiś czas temu. Bardzo wygodna do mycia szyb od środka, bez problemów dochodzi we wszystkie zakamarki i kąty, szczególnie na przedniej szybie. W zestawie otrzymujemy rączkę, 2 nakładki z MF oraz mały atomizer na wodę: Jak to działa? Nakładamy MF na rączkę i psikamy wodą aby zwilżyć MF: Następnie płynnymi ruchami myjemy szybę: Spostrzegawczy dojrzą pęknięcie po "szwie". To nauczka dla reszty - nie dawajcie swoich zabawek dla rozdziaw.. :roll: Tak wygląda MF po umyciu szyby czołowej, sama woda :) Żadnych smug, żadnych zacieków, prosto, szybko i skutecznie. A za tą cenę (10zł) polecam jak najbardziej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Też tego używam, na przemian ze szmatą. I jest bardzo wygodne. Nie cierpię tego gibania przy czyszczeniu tej szyby, a wynalazek fajny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Też mam i używam - fajna rzecz szczególnie w sedanie do czyszczenia tylnej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mam, używam, daje radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi