JJ. Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Witajcie, Zakupiłem tą rączkę już jakiś czas temu. Bardzo wygodna do mycia szyb od środka, bez problemów dochodzi we wszystkie zakamarki i kąty, szczególnie na przedniej szybie. W zestawie otrzymujemy rączkę, 2 nakładki z MF oraz mały atomizer na wodę: Jak to działa? Nakładamy MF na rączkę i psikamy wodą aby zwilżyć MF: Następnie płynnymi ruchami myjemy szybę: Spostrzegawczy dojrzą pęknięcie po "szwie". To nauczka dla reszty - nie dawajcie swoich zabawek dla rozdziaw.. :roll: Tak wygląda MF po umyciu szyby czołowej, sama woda :) Żadnych smug, żadnych zacieków, prosto, szybko i skutecznie. A za tą cenę (10zł) polecam jak najbardziej :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Też tego używam, na przemian ze szmatą. I jest bardzo wygodne. Nie cierpię tego gibania przy czyszczeniu tej szyby, a wynalazek fajny :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Też mam i używam - fajna rzecz szczególnie w sedanie do czyszczenia tylnej szyby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Mam, używam, daje radę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts